Dušane, imaš na sledećoj adresi gomilu stvari za karoseriju. Ako uspeš da nađeš vezu za doturanje delova do Srbije, javi se pa da sredimo i nešto i za nas Samarićane
ma ovo moze kod nas da se odradi za 500-600e nije fiberglas bauk vishe ... sad ga rade na svakom coshku a kod sharka 200e branik sa sve farbanja i to po crtezu isto ima i kod onog malog na miljakovcu ... znachi za 1000e ulazi i dobra muzika ...
Dutchman wrote:ma ovo moze kod nas da se odradi za 500-600e nije fiberglas bauk vishe ... sad ga rade na svakom coshku a kod sharka 200e branik sa sve farbanja i to po crtezu isto ima i kod onog malog na miljakovcu ... znachi za 1000e ulazi i dobra muzika ...
A ti mi ostavi neki kontakt od tih ljudi pa ca da ih pitam!
Ovo je meni najjača 110-ka koju sam ikad vidio, i da imam Ladu 110 mislim da bi kopao i rukama i nogama da je dovedem u ovo stanje.
Čini mi se da je kod Lada 110, 111 i 112 vizuelno najveći problem uski rubovi i dosta uvučene gume a i zadnji branik mi se ne sviđa što ima tako ravnu vertikalnu liniju i mnogo je lepši prizor kad joj stave neki uvučeni branik sa kvazi difuzorom, nešto ovako:
Vec sam pisao rusima, al bas kuliraju. Hocu spojlere kao na slici ispod. Jel moguce to nekako rucno napraviti? Makar sa dvokomponentnim stvarcicama ili uz pomoc nekog plasticara? Jel ima neko neku ideju?