Sinoc sam bio na skupu sa BMW klubom. Otisli smo do arene a tamo se skupili TS plastikaneri. Od 20 njihovih automobila, koliko je bilo na skupu, valja samo WRX STI i Audi A/S/RS4 (ne znam bas, ali sve je moguce). Ostalo je plastika stajling
Marko wrote:Interesantna stvar, u gradu vidjam u zadnje vreme 110-tku, Tuningovanu, ali bas sa originalnim kitom. Znaci branici,maska, pragovi, rubovi, sve je u kompletu.
Nesto u ovom stilu
Auto je i na prodaju. Mogu bas da ga pitam, gde je kupio kit itd...
Nije ova 110-ka pravljena za WTCC??? Na youtube ima video ove lade a ja sam na nekom sajtu procitao da se lada sprema da ove godine udje u WTCC
Blagoš nama, Lada se doduše ne kao fabrički - već nezavisni tim takmiči u WTCC, čini mi se od prve četvrtine 2008. Tim je Russian Bears Motorsport, vozači Viktor Šapovalov i Jap Vaan Lagen.
Goxxy wrote:Ma daj bre... ovo je anti tuning... Nema to veze sa konkurencijom nego sa kičom
Slazem se da je kic, mada steta sto se ne vidi cela, ali radi se o tome da je neko ulozio truda u nesto, a to cenim.
To moram priznati - šteta što se ne vidi ceo, što se ne vidi spreda, sa strane... makar da vidimo da li je nešto lepo uradio ili ne. Ovo malo što vidim... nimalo mi se ne dopada, zaista. Pogotovo munje i zacrnjene štopaljke...
Ovu smo već negde komentarisali. Sem seljački ofarbanih prednjih migavaca i seljačke prednje maske - auto deluje prilično pristojno i čuči mu dobro ova boja. Izgleda da su mu ili propale opruge, ili da ih je skraćivao - treće nema.
Ipak, solidan auto - promeniti masku i plastiku prednjih migavaca i da progleda