''Suicide'' vrata na 2102, sta mislite?
Moderator: letnjikovac
- josif visarionovic
- Site Admin

- KamAZ driver
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

Kako kod mosta? Daj malo preciznije ili stavi slike, da vidimo.Alekre wrote:Trula pozadi, kod pogonskog mostaIde ko Yugo a trosi 12 litra. Ako ne ubedim caleta da stavi bar 1.6 DOHC bataljujem je definitivno. Znas kada cu da kupim svoj auto ako ulazem u tu crnu rupu, nikad.
Ne isplati se ulagati, znam iz iskustva, a ako posle budes hteo da je prodas, bacio si pare.
Imao sam ja Fiat 127,presao 250 000,motor nije diran ali je limarija propala skroz.Hteo cale da ga radi,da napravi kabriolet ali kad je video da je nazad truo resio da ga otera na otpad.Izvadio je motor ako bude kupovao nekog juga ili opet 127 da ubaci,posto je stvarno ocuvan.Tako da ti se ne isplati da je radis iznova.Prodaj pa stekaj kintu i kupi nesto u boljem stanju.
http://suv-freak.forum-2007.com
- josif visarionovic
- Site Admin

Mislim da je to prvi put za 28 godina.
Pazi sad, moj plan. Roll bar, sredjivanje karoserije, farbanje u metal sivu sa duplim crnim trakama, dobra felna (300 EURA), sredjivanje ogibljena, Fiatov 2.0 Turbo iz Argente V max, kocioni sistem, kadice, muzika, servo upravljac, centralna, alarm... A gde je potrosni materijal, registracija, atesti... Pa to je mnogo novca, ali mnogo. Lepo cu da kupim Samuraja 1.3.
Pazi sad, moj plan. Roll bar, sredjivanje karoserije, farbanje u metal sivu sa duplim crnim trakama, dobra felna (300 EURA), sredjivanje ogibljena, Fiatov 2.0 Turbo iz Argente V max, kocioni sistem, kadice, muzika, servo upravljac, centralna, alarm... A gde je potrosni materijal, registracija, atesti... Pa to je mnogo novca, ali mnogo. Lepo cu da kupim Samuraja 1.3.