Skroz lepo, jednostavno. Sviđa mi se. I ja imam u planu da za koji dan odradim na mom Sputniku bele cajgere sa zelenim osvetljenjem, samo da uradim prvo u Photoshopu neko rešenje - pa da vidimo.
kako si skinuo kazaljku sa obrtomera, evo drugi sam otvorio i nema sanse da skinem....
Prvi put sam otkunuo komad one metalne igle sto kazaljka stoji na njoj pa sam to posle nekako nesrecno zalepio super lepkom ali ne ide od nule i laze za oko 500 1000 obrtaja, pa ne bih da se zajebem i drugi put ako ne moram...
Pokusavam da cupam, ali ne ide, sa starog obrtomera nisam uspeo ma koliko jako cupao, na kraju sam pokidao iglu, a sa novog mi se isto cini da necu moci mirnim putem...
Imam jedan genijalno prost savet Skini je visljuskom Neka jedan siljak nalegne na prednji deo kazaljke a drugi siljak od viljuske na zadnji i samo podigni viljusku i to ti je to...
I jos jedan savet.... odnesi majstoru koji popravlja cajgere ili ti tahografe.... pa neka ti oni skinu ,pa kad namestis sta hoces neka ti oni opet vrate.. u suprotnom ti nece pokazivati tacno... ja samih jedva skinuo kao vratio na nulu ali i dan danas laze... sto zbog guma sto zbog....