Nabavio sam juce JVC cd player sa nekim Roadstar zvucnicima... E sad...
Cd mi radi normalno, ali mi radio ne hvata nijednu stanicu( a to mi je neophodno jer imam MP3 transmiter) Pogledao sam ponovo sve kontakte(pluseve, masu, antenu... sve je prikljuceno kako treba)... Nakon toga sam odneo kumu (koji je elektricar) player da ga ispita i radi normalno... Ako neko zna sta treba da radim da bi namestio to neka mi kaze, ali mislim da sam sve proverio...
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)
Ja sam uzeo Pioneer-ov radi ko sat,JVC sam cuo da nije los al ima neku manu e sad dal mu to mana ne znam ,znam samo da se Pioneer teze kvari a sa LG zvucnicima (elipsama od 140W) mnogo bolje radi
nisam ih jos stavio... Lose je vreme... Inace plitka je tabla pozadi pa cu morati da pravim postolje od dasaka za njih... pa posle moram da presvlacim i da se zezam a nemam nesto zivaca, tako da mi za sad stoje na zadnjem sedistu
Ja sam razmisljao da ih ubacujem u tacapirunge vrata zadnjih ... mada tapacirunzi mi nisu fiksirani (fali pola zabica) tako da ne znam kako bi to izgledalo (verovatno nikako... na svaki bas bi se tresla plastika).
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Shone89 wrote:Ja sam razmisljao da ih ubacujem u tacapirunge vrata zadnjih ... mada tapacirunzi mi nisu fiksirani (fali pola zabica) tako da ne znam kako bi to izgledalo (verovatno nikako... na svaki bas bi se tresla plastika).
Aj sto bi se tresla plastika nego bi ti se videli kablovi kada su vrata otvorena!!! Ja cu male(5'') da stavljam kod prostora za noge vozaca i suvozaca... A elipse sam ti rekao kako cu... Izbacujem slike cim to sredim (citaj: cim se prolepsa vreme)