Meni je nekako stock ipak stock, pogotovo kod Italijana, ko to moze da ispadne pametniji od njih kad je dizajn u pitanju... I uvek vise cenim 30 godina star auto u fabrickom stanju nego pubertetske sanjarije.
Sto se ovog Keca tice, zamerke se odnose na haubu, felne, auspuh, one aluminijumske patosnice (

) i iznad svega na bela zadnja svetla. Ostalo manje-vise, plin je biser, ali sta sad...
I nikad, ali nikad mi nece biti jasno zasto se skidaju brave? Sa strane gledano, ako vec nema nekih sportskih lajsni ili bilo cega slicnog, bez brava ili bar bez nekog nijansiranja svaki auto deluje nedovrseno, od prozora do pragova ne bi smelo da bude sirovo prazno.
I kako otvaraju vrata, kao utisni prekidac?

Jesam neobavesten, ali pobogu...
Neko je od forumasa to vec rekao, a ja se slazem, svako doterivanje auta treba da krene od motora, koji ce mu djavo sva ona skalamerija u gepeku, bolje da je novce ulozio u masinu, a muzika realno i ne mora... Ako sredjujes auto, izduv ti je najbolji orkestar, ovako je sve prokenjavanje nekoga ko ima novca i veste drugare, a nema ukusa ili bar malo razboritosti.
Neki optimum ( a moze biti i maksimum) je Goxxy-jev Sputnik. Bar koliko se po slikama vidi, auto je sustinski prakticno stock, a sve one fine dorade i izmene su "potpis" vlasnika i unapredjenje postojece ideje; ne cine auto drugacijim nego sto zaista jeste, samo mu daju jednu licnu notu.
Tuning je donekle ok, styling je najcesce promasaj, osim kad ih rade profesionalci tj. citave firme, i to ne na Kecu, nego na F 430 Scuderia ili 911-ici.