Mozemo ti lako to pronaci ako mozes da dopremis. Za ovo drugo ti treba dobar i posvecen limar i dobar farbar, cega vi u Sapcu i okolini imate na pretek. Koliko ja znam u samo u Majuru imas n farbara koji su prva liga.
Treba ti oko 1500 do 2000 eura.
Cale mi je u Moskvi i on bi mogao lako to da mi kupi al ne zna on gde to ima a i mislim da ne moze tako lako to da dopremi ovamo ne znam dal moze to u avion?
Na ovoj drugoj treba da se radi nov branik tako da je to malo teze , drugar mi je auto limar i vari plastiku tj. popravlja branike i sve sto je od plastike, ja ga pitao da mi odradi ovaj branik on kaze da nema sanse, a i hauba na ovom drugom el to hauba sa 112 il je sa nekog drugog auta pa samo doradjena za 112!
Bila je jedna slupana u Ceneju, pored NS sa klimom i servom. Provericu da li je rasprodata u delovima, mada takve stvari najpre odu. Javljam u ponedeljak.
Mozes u BG da ugradis novu klimu za 1000 eura.
josif visarionovic wrote:Bila je jedna slupana u Ceneju, pored NS sa klimom i servom. Provericu da li je rasprodata u delovima, mada takve stvari najpre odu. Javljam u ponedeljak.
Mozes u BG da ugradis novu klimu za 1000 eura.
A da nije malo puno 1000 eur i da li su jeftinije klime u Moskvi?