Zatamljivanje stakala
Moderator: letnjikovac
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- Bax-Lada 2107
ima li neko pouzdanu informaciju da li je neophodan atest za ta zatemnjena stakla, tj folije? u Nisu "svi" kazu da je neophodan neki dokument iz Vince ili tako nesto. mada ima i misljenja da se stakla na zadnjim putnickim vratima mogu slobodno zatamniti.
a sta je istina?
a sta je istina?
Kad Chuck Norris sece luk ne place on nego luk
Znam da zadnju sajbu i zadnja bocna stakla mozes zatamniti bez problema a za prednja stakla ti mogu praviti problema murijasi kad te zaustave.Za atest nisam cuo,verovatno i to postoji.Jedino ako su fabricki zatamnjena neces imati frke.Znam iz prica mojih drugara koji su imali problema sa policijom i tehnickim pregledom. 
- milicevicv
- milicevicv
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Mislim da je najelegantnije i najbolje resenje kupovina vec toniranih stakala.
Ja sam lepio foliju na zadnja bocna i zadnje staklo i ispalo je skroz ok, ali vrlo brzo mi je prvo svastika zaderala prstenom, zatim cerkica itd...
Kazu da su tamnije folije ujedno i deblje i jace, ali ipak folija je jedno a staklo drugo...!
Inace, razmisljao sam i o zatamnjenju dela soferke, ali nervirao bi me taj grubi prelaz, pa sam odustao u nadi da cu nabaviti vec zatamljenu soferku..
Ja sam lepio foliju na zadnja bocna i zadnje staklo i ispalo je skroz ok, ali vrlo brzo mi je prvo svastika zaderala prstenom, zatim cerkica itd...
Kazu da su tamnije folije ujedno i deblje i jace, ali ipak folija je jedno a staklo drugo...!
Inace, razmisljao sam i o zatamnjenju dela soferke, ali nervirao bi me taj grubi prelaz, pa sam odustao u nadi da cu nabaviti vec zatamljenu soferku..
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
A sto je onda dozvoljeno da noviji renoi imaju ljubicastu soferku, cak i Kangoo?hura wrote:sto se tice zatamljuivanja prednjih bocnih stakla i predenje shoferke, nazalost nije dozvoljeno ... za to treba neka dozvola, koja se tesko dobija koliko znam... samo lica pod pratnjom, funkcioneri (neki), bla,bla
Mada ja za sada nisam imao nekih problema ni sa ladom ni sa mzdom...
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
- Bax-Lada 2107