Nova pravila za video nadzor i alarme
Nova pravila za video nadzor i alarme
Ja sam iz Vojvodine, imam libelu u glavi, nemoj ti meni nije uzbrdo
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Re: Nova pravila za video nadzor i alarme
Slušao sam ga sinoć na TV i šta reći... Da li on zna koliki hard disk treba za držanje snimaka mesec dana unazad? Po mom mišljenju, čovek je izneo gomilu gluposti ali ne sumnjam da će se pojaviti neki novi nameti.
Slušao sam ga i ja sinoć, slušam i neverujem sta priča ovo vezano za alarme u kolima.
Nije problem hard disk, radi se kompresija snimaka, sve se to da spakovati.
Nije problem hard disk, radi se kompresija snimaka, sve se to da spakovati.
Ja sam iz Vojvodine, imam libelu u glavi, nemoj ti meni nije uzbrdo
-
Boki78
Kakva je ovo umobolna i raspala drzava, prosto neverovatno. Evo cim mi nadju firmu koja moze da odrzava Gemini iz 91've odmah ima da sklopim ugovor sa tom firmom"Ако неко има аларм у аутомобилу, дужан је да склопи уговор о одржавању са лиценцираном фирмом и да се у разумном року сервисира", каже Максимовић.
Relno sada je pred vozacima ozbor, ili dajte da vas peljese tradicionalni lopovi, ili dozvolite to sertifikovanim drzavnim lopovima
-
masan_motor
Bolestan čovek, sigurno je gledao neki akcioni film pa se napalio. Uz neku svinjetinu ili jagnjetinu smišljaju kako da zajebavaju narod. Sećam se pre 15-20 godina alarmi su samo arlaukali po ulicama u odnosu na danas, retko koji auto i ima alarm. Ja ne pamtim kada mi je u životu zasvirao alarm na nekom automobilu sem kada se neka poveća mačketina guzila u motoru