Novi pravilnik
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Re: Novi pravilnik
Ja sam se pripremio za zimu 8600 din za 4 protekt gume 175x13 visina krampona na gumi je oko 1 cm 8-9 ne znam ni ja merio sam nako od oka , ne valjaju za brzu voznju ali za zimu sneg su ekstra !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Ko što kažeš samo nemoj prebrzo sa njima, vozi ih dosta taksista koji ordiniraju po gradu jer su malo tvrđe pa se sporije troše.
Ja bi ih jedino možda nazad stavio napred nisam nešto siguran ali zato na prikolici rade super
Jel imaju neku oznaku i poreklo tipa koja je firma vršila obradu i tako to?
Ja bi ih jedino možda nazad stavio napred nisam nešto siguran ali zato na prikolici rade super
Jel imaju neku oznaku i poreklo tipa koja je firma vršila obradu i tako to?
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ljudi, ne stavljajte glavu u torbu za sitne pare!
Ko zna koliko je ta guma prešla pre protektiranja i koliko je stara i trula i kada će da pukne... A to što su malo tvrđe i nije neka preporuka za zimske uslove
Ko zna koliko je ta guma prešla pre protektiranja i koliko je stara i trula i kada će da pukne... A to što su malo tvrđe i nije neka preporuka za zimske uslove
У тигровим продавницама можете куповати гуме путем административне забране. Уколико је износ већи од 15000, плаћа се у 6 рата..
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Ja cu bez obzira na to da li ce biti obaveza ili nece biti kupiti jos 2 zimske gume,tako da sam onda miran,i necu da razmisljam.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Samar-Guja
Moje 4 gume odnete na Protekt to mi je odradio drug ovde u Pozegi 1 vulkanizer se ranije bavio time ali sad su prestali pa josh uvek ima alat ...... pa ako ga lepo zamolish hoce da uradi !Dare wrote:Ljudi, ne stavljajte glavu u torbu za sitne pare!
U tom kraju najcuveniji je bio Shipeta,za vulkanizerske radnje,prodaju i protektiranje guma.
- Samar-Guja
Danas u Idei nova prva pomoc kosta 1999 din i dobije se prsluk gratis . . . Nego mene zanima novi trougao! Na vise mesta sam gledao i svaki od njih kosta oko 450 din,ali onaj reflektujuci unutrasnji deo je od nekog ocajnog jeftinog materijala,pa me zanima da li je takav trougao po zakonu ili ne?
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Da li neko zna kada stupa na snagu pravilnik koji regulise pitanje tehnickog pregleda? Ima li naznake kakav ce postupak biti, tj. odem na drugi tehnicki i sta dalje? Inace nacuo sam govorkanja da ce po novom pravilniku biti dozvoljena razlika od 30% pri povlacenju rucne ...
ja mislim da je i dosad bila 30% dozvoljena razlika
budalama uvek treba ustupiti "prvenstvo prolaza"
-
Boki78
Ne iskljucujem da jeste.Na poslednjem tehnickom su mi pravili probleme zbog razlike koja je od merenja do merenja bila u opsegu od 20-25% .A ako se ne varam ovde na forumu je bila pominjana granica do 20%.Ja sam nemem neku pouzdanu informaciju.
- Samar-Guja
Hah ala ce sada da bude oko tog zajeb... svi noviji auti imaju disk kocnice a svakom drugom rucna ne radi ili neshto jedva koci !
odakle ti to izvuce? daleko efikasnije kocenje je sa diskovima (mislim na rucnu kocnicu)Samar-Guja wrote:Hah ala ce sada da bude oko tog zajeb... svi noviji auti imaju disk kocnice a svakom drugom rucna ne radi ili neshto jedva koci !
budalama uvek treba ustupiti "prvenstvo prolaza"