djape1977 wrote:samo su me zbunjeno gledali dok sam prolazio. doduse imam obicaj da se u takvim situacijama nabijem iza kamiona ili autobusa pa me i ne vide na vreme da bi me zaustavili
Prepis vozila....
Ljudi imam ja jedno pitanje oko prepisa.Situacija je sledeca:
Svoju staru Samaru sam dao mom caletu,koji je u Subotici,i krajem decembra joj istice registracija,sad me interesuje sta treba da uradim da bi auto prebacio na SU table?
Verovatno bi trebalo da ga odjavim?I da li je onda potreban kupoprodajni ugovor izmedju mene i caleta u agenciji?I ako neko zna koliko bi to sve kostalo?
Svoju staru Samaru sam dao mom caletu,koji je u Subotici,i krajem decembra joj istice registracija,sad me interesuje sta treba da uradim da bi auto prebacio na SU table?
Verovatno bi trebalo da ga odjavim?I da li je onda potreban kupoprodajni ugovor izmedju mene i caleta u agenciji?I ako neko zna koliko bi to sve kostalo?
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Odjava bi trebalo da je 600 din....a pošto auto menja vlasnika treba ti kupoprodajni ugovor koji je oko 800 din,pa porez koji nemam pojma koliko je za Samaru,za moju 2103 je bio 600 din.......e a ćale će pored osnovne registracije morati dodatno da plati nove tablice i novu saobraćajnu što je na ukupnu sumu još oko 2000-2500 din....
Ako ubijesh sve moje demone,mozhda sa njima umru i svi moji andjeli
Ovu (21011) sam samo odjavio i to je to.......a što se tiče oko procedure oko ove koju imam sad (2103) prvo sam napravio ugovor u agenciji sa starim vlasnikom,pa u upravi prihoda platio porez,pa sa tim otišao u agenciju platio registraciju,a oni su popunili sve priznanice koje sam sa papirima o izvršenom tehničkom predao u SUP.....
Ako ubijesh sve moje demone,mozhda sa njima umru i svi moji andjeli
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Da dodam samo da se odjava vozila prilikom prepisa vise ne moze zavrsiti za jedan dan kao ranije vec mora da se ceka minimum jedan dan....(u nekim opstinama cak i 7 do 14 dana)
Jedna od stvari koje prouzrokuju cekanje je i sto uplatnice za takse ne vaze vise kao dokaz o uplati poreza za prepis, vec kada vide izvode iz banke onda smatraju da moze da se odjavi....

Jedna od stvari koje prouzrokuju cekanje je i sto uplatnice za takse ne vaze vise kao dokaz o uplati poreza za prepis, vec kada vide izvode iz banke onda smatraju da moze da se odjavi....
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
ako se auto vodi na oca,majku,a hocete da prebacite na svoje ime/znaci roditelj-dete/ nema placanja poreza,uradi se ugovor o poklonu u agenciji,u opstini se overi i dobije potvrda da ste oslobodjeni placanja poreza,placa se overa samo tj.2 pecata.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..