ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Re: ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA
Samo ću da kažem, svako čudo za tri dana. Pre 6 meseci u NS je kreten prošao na crveno i ubio sebe i još dvoje, pre godinu i po isto u NS kreten je zapucao po mostu punim gasom u kontra smeru i ubio sebe i nedužnog čoveka. I svašta je pričano i najavljivano i šta je bilo?
Stvar je što se kod nas samo svaljuje krivica niko da nazove stvari kako treba. Taj mali pijani je kreten i treba da gilja prdekanu zajedno sa onim ko mu je registrovao auto i onim ko mu kupio i onim ko mu je dozvolio da uzme ključeve,, suvozač je isto kreten jer je pustio ovog da posle 20 rakija vozi, onaj što je sam ušao u gepek je isto kreten... da mi je nekoga od njih ekstremno žao pa i nije. Sada će dežurni dušebrižnici da brinu, političari i aktivisti da predlažu oštrije zakone i ništa to neće doneti jer kreten je kreten
Stvar je što se kod nas samo svaljuje krivica niko da nazove stvari kako treba. Taj mali pijani je kreten i treba da gilja prdekanu zajedno sa onim ko mu je registrovao auto i onim ko mu kupio i onim ko mu je dozvolio da uzme ključeve,, suvozač je isto kreten jer je pustio ovog da posle 20 rakija vozi, onaj što je sam ušao u gepek je isto kreten... da mi je nekoga od njih ekstremno žao pa i nije. Sada će dežurni dušebrižnici da brinu, političari i aktivisti da predlažu oštrije zakone i ništa to neće doneti jer kreten je kreten
Mene samo nervira sto zbog takvih kretena mi ostali nahebemo.Neka ga sad nek umire psihicki za to sto je uradio,iovako kazu da place i ne moze da se smiri.S*rem im se u zivot kad se sve svelo na opijanje.
Jedan od poginulih je isao i u moju skolu,ali sam ga samo vidjao u prolazu.
Jedan od poginulih je isao i u moju skolu,ali sam ga samo vidjao u prolazu.
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Sprovodjenjem u delo odredjenog paketa mera i zakona,represalijama odnosno kaznama se puni budzet.Iz budzeta se dele plate birokratskim parazitima koji su po partiskoj liniji tu postavljeni i ma koja partija bila na vlasti,ona ce svoje uvek drzati.bruyoni wrote:Sada će dežurni dušebrižnici da brinu, političari i aktivisti da predlažu oštrije zakone i ništa to neće doneti jer kreten je kreten
Tako mi danas imamo 34 agencije ,dok recimo ovi NE razvijeni tipa Nemacka,Danska imaju u proseku 7-8.
Tako mi danas imamo direktora agencije za istragu pomorskih nesreća u zemlji Srbiji koja nema more,a isti taj ima platu 350.000din
Po sistemu inicijalnih pobuda,jedna recimo saobracajna nesreca moze biti podstrek za javno debatisanje na temu novih represivnih mera, a svi vrlo dobro znamo da gde ima dima ima i vatre.
Dakle ,BILO KOJI zakon ili mera (od ovih novokomponovanih) ,NISU da bi suzbili ili smanjili BILO STA u svojoj oblasti,VEC su klasicna obmana i navlakusa kako bi se mediskim manipulisanjem prosecan gradjanin doveo u zabludu.
Npr. - Usvajanjem zakona o upaljenim svetlima SVI MI vrlo dobro znamo da se broj saobracajnih nesreca na nasim putevima NIJE smanjio primenom TE mere,ali isto tako svi vrlo dobro znamo ,da kazna za ne upaljena svetla puni budzet.
Ko ume da sabira ,brzo ce doci do rezultata ....kad budemo imali drzavu,imacemo i zakone,a kad budemo imali zakone,imacemo i sudstvo koje ce zakone sprovoditi NAD SVIMA podjednako ako pricamo o demokratskom uredjenju dustva - KAO !!!!
P.S.
Secate se gazenja 16ogodisnje devojcice u Ustanickoj sa crnim X5.Taj slucaj mi uvek zapara mozak jer je dete prelazilo ulicu najnormalnije na pesackom na zeleno.......Sta bi sa vozacem??? Jel se secamo ko je ???? Izuo je iz cipela na mestu.....dakle treba dozivotna posto smrtnu nemamo.......Dakle ??? Kolko je dobio ??? Ili je mozda jos uvek proces u toku ????? Saslusavanje na okolnosti
E o tome vam pricam .....a tako je BUKVALNO u svakoj pori naseg drustva.....sv-akoj!!!!
Skoro su u Ceskoj uleteli udbasi u kabinet precednika vlade i pohapsila ih zbog neke pronevere ,korumpiranosti itd.....
Jel moze taj scenarijo neko da zamisli kod nas ....nebitno ko je u fotelji ...to nas ne zanima ,nego titula tog u fotelji i primena zakona nad njim ......Jel znate za takav slucaj kod nas za poslednjih dve tri decenije?????
Dakle - dok ne budemo imali drzavu ,sve drugo je smejurija
Nikada tebe ne moze da dotakne bilo sta ukoliko nisi u istom kosu kao ti neki ......dakle isti kao oni.Alexa wrote:Mene samo nervira sto zbog takvih kretena mi ostali nahebemo
Ako ikada budes skapirao u zivotu da alkohol i kljucevi od kola ne idu zajedno,mogu da usvoje 500 zakona odjednom,ni jedan te se ne tice ......a momci koji vole belo ,kamo srece da ih je vise,pa da svaki dan slecu u vodu po dvoje troje .....tako bi ih iz dana u dan bilo sve manje
Last edited by skora on Tue Nov 25, 2014 1:21 am, edited 1 time in total.
Naravno da ne ide zajedno,i ovako ne pijem,a kamo li dok vozim.
Ima smisla,bar ne bi ugrozavali druge,nevine zrtve....
Ima smisla,bar ne bi ugrozavali druge,nevine zrtve....
Stay cool
-
Boki78
Alexa wrote:Hebala ih evropska unija,hitler se u grobu prervce zbog njih!
Hitler kao veliki humanista, drzavnik i vodja ili htler kao manijakalni masovni ubica i ludak nevidjenih razmera?
Ne tolerise ti savaba nista, vec u specifikaciji vozila imas dozvoljene dimenzije felni i guma te dokle god to postujes nemas problem cim izadjes iz opsega imas. Inzenjeri po fabrikama uglavnom imaju razloga zbog kojih propisuju dimenzije pneumatika, a sama fabrika iza njih stoji i odgovara. Koji autoritet ima neki samozvani mali djokica da se petlja u modifikaciju toga gledano iz perspektive drzave ?skora wrote:Ma ne odnosi se to na to sto TI imas na kolima .....i svaba tolerise jedan col u + bez ikakvih atesta i izmena ....tipa letnji set ti je 14icama za zimski na 13icama.
To je pocetak i kraj smisla cele akcije ...skora wrote:Od cega mislis da daju platu ovima iz agencija ?????
Putin ima tuki od drzaveAlexa wrote:Razumem,kao i Putin,moze da radi sta hoce zato sto ima drzavu
Na dan nesrece je bila aktuelna ves da su ga fore radi na silu ubacili u gepek. Danas je ta vest promenjena u "rado se samoubacio u gepek". Bog zna sta je stvarno bilo, ali je jasno da kada bi ona prva bila tacna preziveli bi mogli biti optuzeni za saucesnistvo. A tamo jelte ima i poznatije decebruyoni wrote:onaj što je sam ušao u gepek je isto kreten...
http://youtu.be/KHoB8CFXqY8 .... da ne bih opsirno objasnjavao ja sam ga uprostio .Znas da pisem kratke postoveBoki78 wrote:Ne tolerise ti savaba nista, vec u specifikaciji vozila imas dozvoljene dimenzije felni i guma
OP OP !!!!Boki78 wrote:A tamo jelte ima i poznatije dece
- bruyoni
Da je u gepeku bio Oljin sin onda bih i razmislio o mogućnosti da su ga malo edukovali da je kojim slučajem kao mamica mu mnogo digao nos u nebesa. Ovako ne sumnjam da je sam ušao u gepek, ako se sećate čak su ona petorica što su poginulu na Batajničkom nadvožnjaku u gepeku bili vozili još dvojicu koji su njihovom srećom odustali nako što im je zahvaljujući Audijevim tvrdim oprugama u gepeku bilo neudobno. Taj u gepeku BMW-a nije imao šanse i sumnjam da su istinite one priče da je pokušao šutiranjem sedišta da se oslobodi jer predpostavljam da je u momentu udara negde raspalio glavom i ostao onesvešćen, a sedište je verovatno odvaljeno jer je baš tu raspalio. Pa i onih troje što se spaslo su imali sreće jer su se suvozačka vrata otvorila od udarca ili ih je neko u strahu otvorio plus je ona devojka sa ozbiljnim povredama garant sedela u sredini na zadnjoj klupi i preživela je zato što ju je udarac bacio između prednjih sedišta.Boki78 wrote:Na dan nesrece je bila aktuelna ves da su ga fore radi na silu ubacili u gepek. Danas je ta vest promenjena u "rado se samoubacio u gepek". Bog zna sta je stvarno bilo, ali je jasno da kada bi ona prva bila tacna preziveli bi mogli biti optuzeni za saucesnistvo. A tamo jelte ima i poznatije decebruyoni wrote:onaj što je sam ušao u gepek je isto kreten...
Hitler je covek koji je imao jasan stav (da slazem se zivotinja i manijak),a danas se sve svodi da ti ga zavucu na finjaka,pocev od amera,nemaca,francuza itd...A kad sam vec kod te teme,Staljin je jos veci manijak od Hiltera,ovaj je bar postovao svoje vojnike,svaki njihov zivot,a Staljin je ubio svoje kad bi se povukli,a i sina je naredio da ubiju.Al nebitno sad to jer je to preveliki off 
Aj videcemo u skorijoj buducnosti,svi oni tenkovi i podmornice se ne prave za dzabe.I Ameri su poceli da propadaju
Putin ima tuki od drzaveAlexa wrote:Razumem,kao i Putin,moze da radi sta hoce zato sto ima drzavuMoze da radi sta hoce samo iz zablje perspektive qrchevitog Srbe, a realno mu ekonomija svakim danom sve vise ide u qrac i sranje na koje je dosao se vec naveliko nazire. Vecina fimi koja odavde posluje sa njima pocinje da glavi je su placanja naveliko stala i pitaj boga kada ce ih i biti ...
Aj videcemo u skorijoj buducnosti,svi oni tenkovi i podmornice se ne prave za dzabe.I Ameri su poceli da propadaju
Stay cool
-
Boki78
Sta sve pijani klinacki um danas moze da smisli nas dvojica zajedno ne mozemo ni da sanjamo. Meni malo bode oci sto je gospodja mama posetila svoju veliku bebu u drustvu advokata. E sad sta je bilo, a sta nije, ioanko nema veze ....bruyoni wrote:Da je u gepeku bio Oljin sin onda bih i razmislio o mogućnosti da su ga malo edukovali da je kojim slučajem kao mamica mu mnogo digao nos u nebesa.
Koliko njih se to sada pravi? Prilicno malo jer prilicno kosta za drzavu koja je na izdisaju, a pri tome nema mogucnost da prodaje maglu za novac. Ovi drugi propadaju vec decenijama, u dugovima su preko guse, al iako su odavno mogli, nikako da postanu "zemlja proleterska"Alexa wrote:Aj videcemo u skorijoj buducnosti,svi oni tenkovi i podmornice se ne prave za dzabe.I Ameri su poceli da propadaju
- bruyoni
Potpuno normalna stvar i kad samnom panduri hoće da pričaju povedem drugara advokata. Verovatno da ga savetuje da lepo kaže kako je bilo. Definitivno ima ljudi koji su videli koliko su pili, ko je pričao "nisi/nisam pijan", kako su ulazili u vozilo, ko je onome u gepek rekao "ajd ti sa nama slobodno", ko je zatvorio gepek.. verujem da su se panduri već raspitali pa ovima nikako nije u interesu da pričaju svašta.
A te priče o propadanju Rusije zbog EU sankcija su za malu decu, makar nama Rusi redovnije isplaćuju nego zapadnjaci. Da ove godine će malo da im zaškripi ali glavni ruski izvozni artikli su energenti, žitarice i naoružanje, za prva dva su se ubrzano okrenuli Kini i Indiji gde su hrana i energija veoma traženi a za naoružanje (koje je opet mali deo) imaju stalne mušterije. Dodatni plus im je što tržište EU vapi za energijom pa i tu mogu da se cenkaju eno Nemci za NN i BBC samo pojačavaju sankcije dok šefovi njihovih firmi malo malo idu u Rusiju da ojačavaju veze plus im ne pada na pamet da dovedu u pitanje severni tok.
A te priče o propadanju Rusije zbog EU sankcija su za malu decu, makar nama Rusi redovnije isplaćuju nego zapadnjaci. Da ove godine će malo da im zaškripi ali glavni ruski izvozni artikli su energenti, žitarice i naoružanje, za prva dva su se ubrzano okrenuli Kini i Indiji gde su hrana i energija veoma traženi a za naoružanje (koje je opet mali deo) imaju stalne mušterije. Dodatni plus im je što tržište EU vapi za energijom pa i tu mogu da se cenkaju eno Nemci za NN i BBC samo pojačavaju sankcije dok šefovi njihovih firmi malo malo idu u Rusiju da ojačavaju veze plus im ne pada na pamet da dovedu u pitanje severni tok.
-
Boki78
Radim za dve aktivne gradjevinske firme koje posluju kod njih, obe stoje a projekti na kojima rade su ogromni. Sem toga deo moje porodice je saradjivao sa niima vascelih ~20+ godina. Gradjevina im je generalno stala jer su im investitori u qrcu. konkretnim investitorima je gradevina sporedna, a ne primarna delatnost. Inace ne propadaju zbog EU sankcija vec zato sto su go qrac od drzave na priblizan nacin kao i Srbija, EU sankcije su samo balgo katalizirajuci proces daleko od toga da uzrokuju propast.
- bruyoni
Ja radim sa nekoliko na projektima za prehrambenu i procesnu industriju i projekti se i dalje rade i plaćaju, verovatno jer im je to što rade primarna delatnost, a iskreno previše me i ne zanima dok su korektni.
Generalni problem kod njih je jer su im tajkuni/oligarsi/lopovi/ kako god... u otprilike isto vreme kada i naši došli do kapitala, ogromnog kapitala, i većina njih ne zna šta da radi ili radi sve i svašta sa parama i u tu grupu kao i kod nas spadaju ti što samo grade zgrade da prodaju stanove i lokale raji i sitnijim krokodilima. Oni koji su se bacili u industrijsku proizvodnju i savladavanje procesa i tehnologija itekako znaju šta rade i imaju dugoročne planove.
Generalni problem kod njih je jer su im tajkuni/oligarsi/lopovi/ kako god... u otprilike isto vreme kada i naši došli do kapitala, ogromnog kapitala, i većina njih ne zna šta da radi ili radi sve i svašta sa parama i u tu grupu kao i kod nas spadaju ti što samo grade zgrade da prodaju stanove i lokale raji i sitnijim krokodilima. Oni koji su se bacili u industrijsku proizvodnju i savladavanje procesa i tehnologija itekako znaju šta rade i imaju dugoročne planove.
Sta god da smo proizveli u srbiji (voca ipovrca) je bez problema otkupljeno i istog trena otplaceno.Problem je samo sto je kolicina mala za toliku drzavu.A i rusi imaju ledja,nece propasti tako lako.
Stay cool
Boki78 wrote:Alexa wrote:Hebala ih evropska unija,hitler se u grobu prervce zbog njih!![]()
![]()
![]()
Hitler kao veliki humanista, drzavnik i vodja ili htler kao manijakalni masovni ubica i ludak nevidjenih razmera?