Sto se tice "dranja" jos smo mi i dobri.Moj tetak placa u Hrvatskoj registraciju za Samaru 1.3 oko 400 evra.Daj Boze da to ne dodje i do nas.
Registracija vozila
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Juce teca isao da registruje Samaru i vratili ga zbog probusene manzetne na poluosovini.Nece majstori ni da cuju da ih casti da ga puste.Zameni manzetnu pa dodji.Doci ce tako,bojim se, i kod nas pa smo naj....vigmir wrote:Moj tetak placa u Hrvatskoj registraciju za Samaru 1.3 oko 400 evra.Daj Boze da to ne dodje i do nas.
Po meni svakako treba svaki auto koji nema valjane kočnice, koji neravnomerno koči, truje okolinu (iliti guta ulje), ima lošu svetlosnu signalizaciju, trulu karoseriju, šasiju ili bilo šta od toga što može ugroziti bezbednost putnika u tom ili drugim vozilima - vratiti sa tehničkog. Ili okarakterisati kao - kratko i jasno - neispravno. Trećeg nema. Znam da su meni jednom pronašli da mi zadnje kočnice koče neravnomerno (razlika veća od 35% koja je čini mi se ako ne grešim maksimalna dozvoljena razlika). Rekli - daj, poteraćemo i proći će - ne, ja otišao, sredio kočnice isti dan i sutra registrovao auto. Prošlo bez problema.
Evo baš pre neki dan sam zamenio kočione cilindre pozadi, "propiškio" desni iz čista mira. Tutnio Metelli, sada ne bi smeo da ne prođe tehnički.
Ali mislim - zbog manžetne poluosovine... onda bi gomilu automobila vratili sa tehničkog kao "neispravne". Da neće i zbog prljave šoferšajbne da vraćaju... to je već previše...
Evo baš pre neki dan sam zamenio kočione cilindre pozadi, "propiškio" desni iz čista mira. Tutnio Metelli, sada ne bi smeo da ne prođe tehnički.
Ali mislim - zbog manžetne poluosovine... onda bi gomilu automobila vratili sa tehničkog kao "neispravne". Da neće i zbog prljave šoferšajbne da vraćaju... to je već previše...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
smej se koliko hoces ali u evropi ladno vracaju zbog izgrebane sofersajbne. tragovi od brisaca koji su kod nas normalna pojava su dovoljan razlog da auto ne prodje tehnicki.
druga strana price je da ovde uvode evropske standarde a ne i plate. verujem da bi i ovde ljudi bez frke menjali soferke kad se izgrebu kad ne bi kostale po pola plate. posto soferka tesko moze da bude jeftinija ima samo jedno resenje...
p.s. malo u off
sipaj iskljucivo dot4 kociono ulje ako mislis da ti potraju gumice u kocionom sistemu
druga strana price je da ovde uvode evropske standarde a ne i plate. verujem da bi i ovde ljudi bez frke menjali soferke kad se izgrebu kad ne bi kostale po pola plate. posto soferka tesko moze da bude jeftinija ima samo jedno resenje...
p.s. malo u off
sipaj iskljucivo dot4 kociono ulje ako mislis da ti potraju gumice u kocionom sistemu
j***** auto bez kardana
Ma bre oni nisu normalni ... na 6 meseci da idem na tehnicki. A u pm ... izgleda da cu zaista morati da ulozim kamaru para u Ladu da je sredim (sto mi opet ispadne jeftinije nego da za te pare kupim polovnjaka pa da u njega opet ulazem).
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]