Registracija vozila

vigmir

Post by vigmir »

Odlicna stvar.Evo sad sam racunao i izadje me 14.994 dinara bez tehnickog za Samaru 1.5.Dobro sam je rekao, bice oko 16.000 dinara.
Sto se tice "dranja" jos smo mi i dobri.Moj tetak placa u Hrvatskoj registraciju za Samaru 1.3 oko 400 evra.Daj Boze da to ne dodje i do nas. :)

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Marko wrote:Cisto jedna dodatna informacija, pa da vidite sta se zove dranje...
Registracija motocikla od 750cm3, i 90 konja me kosta 17.200 din godisnje...
Ne mogu da verujem!
:shoot

vigmir

Post by vigmir »

Danas sam registrovao auto i izaslo je sa osiguranjem staklenih povrsina 15.900 dinara.Samo osiguranje stakala je 630 dinara.Osiguranje sa staklima je 9044 dinara a ostatak su one razne takse.

2107

Post by 2107 »

Zeka wrote:To se zove dranje :mrgreen: Skuplja registracija nego za vecinu automobila.
Da, ali pricamo o motoru koji ima 750ccm, to bi i trebalo od prilike da bude tako. Nije to mala kubikaza.

Mogu da zamislim koliko placaju oni sto voze Harley fat boy ili sta vec od 2400ccm :roll:

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

moj drug za Hondu CBR od 900 kubika i oko 130-150 ks platio registraciju, kako on kaze, "sitno, 21000 din" :shock:
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

ljudi.Beogradjani,i okolina registrujte kola na Bezanijskoj Kosi u Sup-u,nema guzve,milina,jer u ostalim je HAOS!!!!!
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

^^Pu daleko bilo - do septembra uzivam :D
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

vigmir

Post by vigmir »

vigmir wrote:Moj tetak placa u Hrvatskoj registraciju za Samaru 1.3 oko 400 evra.Daj Boze da to ne dodje i do nas. :)
Juce teca isao da registruje Samaru i vratili ga zbog probusene manzetne na poluosovini.Nece majstori ni da cuju da ih casti da ga puste.Zameni manzetnu pa dodji.Doci ce tako,bojim se, i kod nas pa smo naj.... :sad:

Zeka

Post by Zeka »

Tako i treba. Da sve bude ispravno i onda mozes da registrujes auto a ne kao kod nas ne treba ni auto da oteras na tehnicki i ima da ga registrujes.
[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/JauQ9.jpg[/img][/url]

Goxxy

Post by Goxxy »

Po meni svakako treba svaki auto koji nema valjane kočnice, koji neravnomerno koči, truje okolinu (iliti guta ulje), ima lošu svetlosnu signalizaciju, trulu karoseriju, šasiju ili bilo šta od toga što može ugroziti bezbednost putnika u tom ili drugim vozilima - vratiti sa tehničkog. Ili okarakterisati kao - kratko i jasno - neispravno. Trećeg nema. Znam da su meni jednom pronašli da mi zadnje kočnice koče neravnomerno (razlika veća od 35% koja je čini mi se ako ne grešim maksimalna dozvoljena razlika). Rekli - daj, poteraćemo i proći će - ne, ja otišao, sredio kočnice isti dan i sutra registrovao auto. Prošlo bez problema.

Evo baš pre neki dan sam zamenio kočione cilindre pozadi, "propiškio" desni iz čista mira. Tutnio Metelli, sada ne bi smeo da ne prođe tehnički.

Ali mislim - zbog manžetne poluosovine... onda bi gomilu automobila vratili sa tehničkog kao "neispravne". Da neće i zbog prljave šoferšajbne da vraćaju... to je već previše...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

djape1977

Post by djape1977 »

smej se koliko hoces ali u evropi ladno vracaju zbog izgrebane sofersajbne. tragovi od brisaca koji su kod nas normalna pojava su dovoljan razlog da auto ne prodje tehnicki.
druga strana price je da ovde uvode evropske standarde a ne i plate. verujem da bi i ovde ljudi bez frke menjali soferke kad se izgrebu kad ne bi kostale po pola plate. posto soferka tesko moze da bude jeftinija ima samo jedno resenje...

p.s. malo u off
sipaj iskljucivo dot4 kociono ulje ako mislis da ti potraju gumice u kocionom sistemu
j***** auto bez kardana

Zoran021

Post by Zoran021 »

Zna li neko kad će biti nove tablice i nove saobraćajne dozvole?Ja sam čuo da će sada biti da se 2 puta godišnje ide na tehnički,da li je to tačno?

vigmir

Post by vigmir »

Bice dva puta godisnje tehnicki za kola starija od 15 godina.Sto se tice tablica zakon stupa na snagu 6 meseci po usvajanju istog u Skupstini RS

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Ma bre oni nisu normalni ... na 6 meseci da idem na tehnicki. A u pm ... izgleda da cu zaista morati da ulozim kamaru para u Ladu da je sredim (sto mi opet ispadne jeftinije nego da za te pare kupim polovnjaka pa da u njega opet ulazem).
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

Zoran021

Post by Zoran021 »

Interesuje me gde će biti potvrda da je vozilo 2 puta išlo na tenhički, ako će biti nalepnica o izvšenoj registraciji i kome će se to dokazivati?

Post Reply