Registracija vozila
Juce sam registrovao samaru u principu sve je kao i sto je bilo (registrovan je godinu dana i cene su tu negde) jedina razlika je u osiguranju, tu su nesto iskomplikovali.Po obavestenju koliko sam procitao osiguranje ti vazi tek 24 casa od datuma koji stoji da si sklopio polisu a samim tim ni registraciju nemozes da produzis tog datuma nego moras da cekas 24 casa.Konkretno na mojoj polisi je stajao 19.10.2009 i vratili me i rekli da dodjem sutra i tek mi je sutra produzila registraciju 20.10.2009.Ima neki nacin da sve to odradis isti dan ali ti valjda oni u osiguranju moraju upisati sat od kojeg tece osiguranje ili tako nesto, a polisa osiguranja ti vazi jos 24 casa od datuma koji pise da ti istice polisa.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- altinjanin
- altinjanin
ajao....da,znam... vidi to kasko sam ja iskoristio bukvalno 4 meseca pre nego sto je isteklo/i kredit/ jer sam opalio zadnja vrata na stub,i lepo otisao u osiguranje,rekao da me je neko opalio nocas na parkingu,slikali,i poslali me u servis. Lepo odradili,peglanje,farbanje,zamena podizaca,38000 din,naravno osiguranje sve platolo,tako da vredi,ali i kosta.......
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
jeronimo,ako je stvarno tako,onda idemo na pice!
Sta se kaska tice,u junu sam imao malo nezgodu u garazi...nisam dobro zatvorio gepek,i kad sam krenuo unazad,otvorila su se i zakacio za gornji rub garaze,otkinuo sam plasticni spojler i malo izgrebao vrata gepeka.Mesec dana sam se mucio da nabavim taj spojler,svi su imali samo na crno,na kraju sam otisao u lokalnu prodavnicu i rekao da mi nabave,a nek stave procenat koji njima odgovara.Spojler je bio 17500din.a farbanje 26000 (al se i farbar obradovao,kad je video da kasko placa).
A sto se mog tasta tice,sad vozi mercedes c220, 2006 godiste, nije uzeo kasko,posto mu godisnje izadje 120000. Pukao mu je vetrobransko staklo sa senzorima za kisu,nova je 400 evra, posle dva-tri dana pukne i meni i sad ga zezam svaki dan, jer ce meni kasko platiti nova!
Ako smo vec kod toga... jel moze neko da nabavi vetrobransko staklo za 112 sa senzorima za kisu?
Racun za kasko cu ja srediti!
Sta se kaska tice,u junu sam imao malo nezgodu u garazi...nisam dobro zatvorio gepek,i kad sam krenuo unazad,otvorila su se i zakacio za gornji rub garaze,otkinuo sam plasticni spojler i malo izgrebao vrata gepeka.Mesec dana sam se mucio da nabavim taj spojler,svi su imali samo na crno,na kraju sam otisao u lokalnu prodavnicu i rekao da mi nabave,a nek stave procenat koji njima odgovara.Spojler je bio 17500din.a farbanje 26000 (al se i farbar obradovao,kad je video da kasko placa).
A sto se mog tasta tice,sad vozi mercedes c220, 2006 godiste, nije uzeo kasko,posto mu godisnje izadje 120000. Pukao mu je vetrobransko staklo sa senzorima za kisu,nova je 400 evra, posle dva-tri dana pukne i meni i sad ga zezam svaki dan, jer ce meni kasko platiti nova!
Ako smo vec kod toga... jel moze neko da nabavi vetrobransko staklo za 112 sa senzorima za kisu?
Racun za kasko cu ja srediti!