Što se tiče tog trougla, priča je sledeća: U tempu nađem tri varijante, jedna oko 450 dinara, druga odo 550 i treća oko 650 dinara. Svi imaju nalepnice za neki evropski standard. Pitam lika koji tu radi i on mi pokaže da treba baš ovaj od 550 dinara. Ne budem lenj, pa proverim po novom pravilniku i nađem da treba standard ECE 27 (ili ECE 29, da ne proveravam sad, jer ostali imaju neke druge oznake). Proverim opet u tempu i zaista je bio taj. Razlika od odstalih je taj, što ima plastiku unutar reflektujućeg dela, dok su ostali imali neku fruorescentnu traku.
Lično mislim, da kad čika saobraćajac vidi da imaš nov, sa dodatnim reflektujućim materijalom, neće praviti problem.
Platih i sajlu za vuču negde oko 400 dinara (mada je ona trebala i do sada). Jes' da je kineska i da ona torbica smrdo k'o đavo, ali je čelična, pletena, sa nekom fluorescentnom plasitkom i vidljivo jača od one što ima u kineskom tržnom centru u bloku 70 za 200 dinara.
Dizalicu imam, ključ imam, staru ali ne otvorenu prvu pomoć, ispunjenu kutiju sa svim sijalicama, doduše teško da je koja ispravna, 20e kod sebe (da neko ne shvati porgrešno, to je za taxi ako mi stane auto