PR table?

Post Reply
stalker92
Site Admin
Site Admin
Automobil: '81 Ford Taunus TC3

PR table?

Post by stalker92 »

Auto (Lada 2105, '86 god.) je kupljen pre 3-4 godine od jednog oficira koji je izmedju ostalog sluzio i na Kosovu pa su PR table...
Kakva je sada situacija sa tim, da li moze da se prebaci na NS table?

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Mislim da moze, jer sam ja pre par godina jedan auto prebacio sa PR tabli.

Potrebno je da imas kupoprodajni ugovor, i da se raspitas gde da vratis, tj. u koji SUP u kom mestu te PR tablice i sve ostalo je standardna procedura, placanje poreza oko 800 din...

Ako nemas kupoprodajni ugovor, onda trazi tog oficira pa ga napravite. Raspitaj se jos u nekoj agenciji.

stalker92
Site Admin
Site Admin
Automobil: '81 Ford Taunus TC3

Post by stalker92 »

Imam kupoprodajni ugovor,ali moj pokojni cale nije platio porez na promet,mada je to nekako proslo na ostavinskoj raspravi,pa su kola sad na mamino ime...A i taj covek od koga je kupljen auto je takodje umro...

i da se raspitas gde da vratis, tj. u koji SUP u kom mestu te PR tablice
To znaci da bi morao licno da idem u to mesto?

Hvala na pomoci, videcu da ovih dana odem da se raspitam, trebao sam jos odavno ali ne stizem zbog obaveza pa sam se setio da ovde pitam :D
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Jel imas kupoprodajni ugovor i resenje od ostavinske rasprave? Ako imas ta dva - uzmi napravi novi kupoprodajni ugovor sa majkom da ona (posto je resenjem suda sad na njeno ime) prodaje tebi Ladu - zatim sa tim novim kupoprodajnim ugovorom idi u opstinu u kojoj zivis - plati porez na prenos vozila (za tu ladu je 760 dinara - ja platio kad sam uzeo Ladu od teche). E sad sa svim tim papirima i PR tablama idi u Ljermontovu pa pitaj - jbg mozda moze i tu da se vrati.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

Post Reply