Auto (Lada 2105, '86 god.) je kupljen pre 3-4 godine od jednog oficira koji je izmedju ostalog sluzio i na Kosovu pa su PR table...
Kakva je sada situacija sa tim, da li moze da se prebaci na NS table?
PR table?
- josif visarionovic
- Site Admin

Mislim da moze, jer sam ja pre par godina jedan auto prebacio sa PR tabli.
Potrebno je da imas kupoprodajni ugovor, i da se raspitas gde da vratis, tj. u koji SUP u kom mestu te PR tablice i sve ostalo je standardna procedura, placanje poreza oko 800 din...
Ako nemas kupoprodajni ugovor, onda trazi tog oficira pa ga napravite. Raspitaj se jos u nekoj agenciji.
Potrebno je da imas kupoprodajni ugovor, i da se raspitas gde da vratis, tj. u koji SUP u kom mestu te PR tablice i sve ostalo je standardna procedura, placanje poreza oko 800 din...
Ako nemas kupoprodajni ugovor, onda trazi tog oficira pa ga napravite. Raspitaj se jos u nekoj agenciji.
- stalker92
- Site Admin

- Automobil: '81 Ford Taunus TC3
Imam kupoprodajni ugovor,ali moj pokojni cale nije platio porez na promet,mada je to nekako proslo na ostavinskoj raspravi,pa su kola sad na mamino ime...A i taj covek od koga je kupljen auto je takodje umro...
Hvala na pomoci, videcu da ovih dana odem da se raspitam, trebao sam jos odavno ali ne stizem zbog obaveza pa sam se setio da ovde pitam
To znaci da bi morao licno da idem u to mesto?i da se raspitas gde da vratis, tj. u koji SUP u kom mestu te PR tablice
Hvala na pomoci, videcu da ovih dana odem da se raspitam, trebao sam jos odavno ali ne stizem zbog obaveza pa sam se setio da ovde pitam
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
Jel imas kupoprodajni ugovor i resenje od ostavinske rasprave? Ako imas ta dva - uzmi napravi novi kupoprodajni ugovor sa majkom da ona (posto je resenjem suda sad na njeno ime) prodaje tebi Ladu - zatim sa tim novim kupoprodajnim ugovorom idi u opstinu u kojoj zivis - plati porez na prenos vozila (za tu ladu je 760 dinara - ja platio kad sam uzeo Ladu od teche). E sad sa svim tim papirima i PR tablama idi u Ljermontovu pa pitaj - jbg mozda moze i tu da se vrati.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]