lajka iz karlovca

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: lajka iz karlovca

Post by dejca »

Otvorio si dve teme, odlucise koju ces koristiti pa da moderatori obrisu jednu. Opet kazem blago tebi sa tom rivom, odlicna je. I na njoj izgleda sat za vreme neradi.

veco
Automobil: lada riva 1300

Post by veco »

Kako vidim fali još slika izvana, ali s obzirom da si je kolega dao truda da i ove upakuje i stavi neću mu zamjeriti, a nadam se ni vi, pa će ostatak slika biti kroz neko vrijeme. Lada je 91. godište stvarnih 25 000 km, kupljena prošle godine od prvog vlasnika ( na zadnjem sjedištu bili još najloni). Nakon kupnje napravljen je kompletan servis motora, zamjena ulja u mjenjaču i diferencijalu, komplet urađena zaštita limarije i stavljene zaštitne plastike u unutrašnjost blatobrana, promjenjen desni far ( stari far je malo rosio). Podkrila i far sam naručio u Auto Avali ( na nagovor prijatelja), telefonom sam tražio isključio ruski originalni far, međutim poslali su turski i ja sam poludio, a razlika se vidi na slici. Na ladi ne radi sat i kazaljka ekona ne radi ( pokrene se koji put), ostalo je sve ispravno. Još jedna stvar bode oči poznavateljima Lade, a to je da je crevo iber laufa spušteno dolje, razlog je da mirnije i ljepše radi na leru na normalnim brojevima okretaja.

dajko3
Automobil: Samara 2108, 2115

Post by dajko3 »

Dobra lada 8)
Samara 4ever

Marety
Automobil: Lada Vaz 21063

Post by Marety »

Iskreno, crevo iber laufa ne bi trebalo nikom da bode oci, jer ga je bolje izbaciti dole...
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school

dejo

Post by dejo »

Što se tiče tog fara....
S tim trgovcima ne možeš nikako na zelenu granu, gledaju ti uvalit sve i svasta.
Mislim da je naš član Djape prodavao nove originalne farove za rivu.

veco

Post by veco »

Ima kod nas panda čakovec sve dijelove za lade i cijene su ok

vazman
Automobil: Lada 111+2103

Post by vazman »

Nadam se da ćeš je čuvati.. ovakva je samo za oldtimera..

8)
Image
"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom :)
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera

veco

Post by veco »

Ja ju koristim jako malo , s obzirom da imam na raspolaganju punta 2 kojega više vozim. Ona mi više dođe kao drugi auto i nju vozim za gušt. :xixi Plan je da ju vozim 5 godina a onda ju ostaviti za oldtimera, ako sin koji bude volio Ladu kako ju voli danas bit će mi drago. U svakom slučaju nemam u planu da je udajem

cjumper
Automobil: LADA NIVA

Post by cjumper »

veco wrote:Kako vidim fali još slika izvana, ali s obzirom da si je kolega dao truda da i ove upakuje i stavi neću mu zamjeriti, a nadam se ni vi, pa će ostatak slika biti kroz neko vrijeme. Lada je 91. godište stvarnih 25 000 km, kupljena prošle godine od prvog vlasnika ( na zadnjem sjedištu bili još najloni). Nakon kupnje napravljen je kompletan servis motora, zamjena ulja u mjenjaču i diferencijalu, komplet urađena zaštita limarije i stavljene zaštitne plastike u unutrašnjost blatobrana, promjenjen desni far ( stari far je malo rosio). Podkrila i far sam naručio u Auto Avali ( na nagovor prijatelja), telefonom sam tražio isključio ruski originalni far, međutim poslali su turski i ja sam poludio, a razlika se vidi na slici. Na ladi ne radi sat i kazaljka ekona ne radi ( pokrene se koji put), ostalo je sve ispravno. Još jedna stvar bode oči poznavateljima Lade, a to je da je crevo iber laufa spušteno dolje, razlog je da mirnije i ljepše radi na leru na normalnim brojevima okretaja.
Svaka čast takav primjerak se rijetko nađe.

Želim ti puno sretnih km.

veco

Post by veco »

Ovu našao sasvim slučajno, otvorio plavi oglasnik, otišao, pogledao, a ostalo je povijest. Deda je imao pun gepek rezervnih dijelova ( pakne, pločice, platine i ostale sitnice) nije mi to htio prodati uz auto nego me je zvao za mjesec dana i počeo fantazirati s cjenom, pa sam mu rekao :kez

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Te delove ti je trebao pokloniti, šta će im sad raditi. Umesto da bude sretan što je ladu uzeo neko ko će i nadalje da je pazi on tvrdio pazar za par desetina evra.

veco

Post by veco »

Znaš kako je glasi jedna izreka " s ljudima dobro jesti i piti , a sve ostalo može biti jako komplicirano".Ja sam imao želju imati Ladu i želja mi se ostvarila. Platio sam je po meni razumne novce i ja sam zadovoljan, a on neka si dijelove čuva za uspomenu.

djape1977

Post by djape1977 »

sto se avale tice, zaobidji ih u sirokom luku.
ako ti treba nesto od delova, kontaktiraj me, imam uglavnom sve. ruskih farova novih nemam trenutno, otisli za grcku poslednji, ali imam polovnih u odlicnom stanju po 10e komad.
dosta clanova je vec trgovalo samnom i nikog jos nisam zeznuo.
mozes se uclaniti na
https://www.facebook.com/groups/fiat.an ... sic.parts/
j***** auto bez kardana

veco

Post by veco »

Baš mi je drago da si se javio Peđa. Pratim tvoje zanimljive projekte na oldtimeri r.s. i danas te se spominjalo u vezi jednog 125 p iz mog kraja , kolega će ti se također javiti na fejs. Njegov Fiat 125 je na oldschool forumu i u završnim je pripremama za registraciju. On kaže da si mu već dao neke savjete pa ćemo i ubuduće surađivati. Pozdrav legendo

Post Reply