lajka iz karlovca

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

skora

Re: lajka iz karlovca

Post by skora »

Lepa Lajka.......25.000km :xixi ...milina .....bravo 8)

veco
Automobil: lada riva 1300

Post by veco »

Još je jedna u planu, ali treba malo strpljenja :xixi

veco

Post by veco »

Puklo crijevo od vode, naručena sva crijeva nova i dolaze u ponedjeljak ili utorak. Imam novi termostat Teleoptik, s obzirom da sa starim ( original) nisam imao problema, pitam da li da vratim stari ili da stavim ovaj novi s obzirom da nemam iskustva sa Teleoptikom.

skora

Post by skora »

Kad vec stari ne pokazuje znake umora - koristi njega.Teleoptikov cuvaj za rezervu - odlicni su.

veco

Post by veco »

Mislio sam kad sve radim da stavim teleoptika, ako je dobar kako kažeš stavit ću njega da Lajka ima sve novo ;)

skora

Post by skora »

8)

veco

Post by veco »

Stigla crijeva vode i sav sretan krenem da ih montiram, a onda krene sve u p.m. Skidanje starih prošlo odlično( nisu zapekla), ali s novima sranja. donje crijevo od termostata do kilera nema koljeno ( stiglo ravno u garnituri), gornje crijevo od kilera do bloka duže za 10 cm, crijevo( kraće) od malog kilera do bloka kraće za 2 cm od originalnog. Šaljem slike u firmu iz koje sam naručio, 20 puta zovem i objašnjavam ali džabe oni me ubjeđuju da su crijeva original i da kod mene nešto ne štima na autu ( kiler nije original i ostala sranja) . popizdio sam načisto sutra mi stiže donje crijevo a za ovo ostalo ću nešto da skemijam. Kod nas se definitvo moraš naoružati živcima i strpljenjem po pitanju Lade ili kupiš golfa pa si miran :x

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

veco wrote:Stigla crijeva vode i sav sretan krenem da ih montiram, a onda krene sve u p.m. Skidanje starih prošlo odlično( nisu zapekla), ali s novima sranja. donje crijevo od termostata do kilera nema koljeno ( stiglo ravno u garnituri), gornje crijevo od kilera do bloka duže za 10 cm, crijevo( kraće) od malog kilera do bloka kraće za 2 cm od originalnog. Šaljem slike u firmu iz koje sam naručio, 20 puta zovem i objašnjavam ali džabe oni me ubjeđuju da su crijeva original i da kod mene nešto ne štima na autu ( kiler nije original i ostala sranja) . popizdio sam načisto sutra mi stiže donje crijevo a za ovo ostalo ću nešto da skemijam. Kod nas se definitvo moraš naoružati živcima i strpljenjem po pitanju Lade ili kupiš golfa pa si miran :x
Ja sam isto imao u pocetku problema.Kontakt bravu su isto hteli da mi uvale neke leve,jedan je bio i sa presovanim kljucevima,kao na kineskim bravama...

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

Imre wrote:
veco wrote:Stigla crijeva vode i sav sretan krenem da ih montiram, a onda krene sve u p.m. Skidanje starih prošlo odlično( nisu zapekla), ali s novima sranja. donje crijevo od termostata do kilera nema koljeno ( stiglo ravno u garnituri), gornje crijevo od kilera do bloka duže za 10 cm, crijevo( kraće) od malog kilera do bloka kraće za 2 cm od originalnog. Šaljem slike u firmu iz koje sam naručio, 20 puta zovem i objašnjavam ali džabe oni me ubjeđuju da su crijeva original i da kod mene nešto ne štima na autu ( kiler nije original i ostala sranja) . popizdio sam načisto sutra mi stiže donje crijevo a za ovo ostalo ću nešto da skemijam. Kod nas se definitvo moraš naoružati živcima i strpljenjem po pitanju Lade ili kupiš golfa pa si miran :x
Ja sam isto imao u pocetku problema.Kontakt bravu su isto hteli da mi uvale neke leve,jedan je bio i sa presovanim kljucevima,kao na kineskim bravama...a prepiru se da je to to i ubedjuju me da sam glupav...
Last edited by Imre on Wed Aug 13, 2014 9:04 pm, edited 1 time in total.

veco

Post by veco »

Lajka dobila nova crijeva od vode, kao i crijeva od grijanja, sve rusko, termostat i termoprekidač. SXad slijedi uživancija u vožnji Ladilakom 8)

Post Reply