Manijak me je jutros probudio u cik zore

...... Po predjenoj kilometrazi njegova lada
MORA danas da dobije novo ulje i filtere ,inace ce biti propast sveta ako se to ne uradi na vreme
...i ja jadan - sta cu

...zovi Bokija ,pitaj ga kako se menja ulje,on mi objasnio da se skida tocak (tako ga Elektronicar naucio),i ja tako i krenuh u avanturu ......
E kad je sve to zavrseno ,i kada sam se ponadao da se rastajemo,poceo je iz kesa da vadi filtere za vazduh ,benzin i tako te stvari.....Aj dobro
Kad je i to bilo gotovo .....ja sav srecan krenuh da pakujem ono malo jada od alata ....medjutim on izvuce kutiju sa novom benzinskom pumpom ,osovinicom ,onim bakelitnim drzacem ,dihtiunzima novim .......ja ga gledam

......pitam ga jel pio neke lekice ,sto menja ?? Auto radi normalno ,nikakve indicije nema za zamenu pumpe ....nista mi nije jasno !!!
Kaze mali buda:
- Kada rikne pumpa ,odnosno membrana,onda benzin udje u ulje ,a posto je on sad stavio novo ulje ,preventivno treba zameniti i benzinsku pumpu !!!!!!!!!!
Tako su ti rekli !?!?!?! kazem ja !!!!Pa suuuper !!!! Aj ti samo lagano zagnjuri rucice da to menjas ,a to sto su ti rekli da je za skidanje ,samo lagano spakuj u kutiju i od mene imas jedno veliko hvala !!!....i on ludak stvarno skide EXTRA italijansku pumpu ,i dade mi je ......Baci covek preko 10 evrica - preventivno
Kada je i to bilo gotovo ....ja sav crecan sto se blizi rastanak ,krenuh da se pakujem ,medjutim kaze mali buda :
- Ocemo da prebacujemo tockove??? Greota da vozim nove zimeske gume ,kad imas dobre letnje koje ti stoje !!!
Ja

.....mislim se DALI IMA jos nesto sto ce mu pasti na pamet danas

.....prebacili mi to ,pitam ja JEL TO SVE ZA DANAS ??? ....kaze on NIJE
Sta oce sad koj q**c vise .....kaze on . OBRTOMER !!!!
Au mislim se ja u sebi ...kakav dan danas ,al cutim ....sta cu kad je jaci ......i tako i to otaljasmo .Samo probali ,treba nosac da napravimo ........Da ne gresim dusu ,dobih skoro 50evrica za svasta nesto od danas i ode Gago velikim brzinama u nepoznatom pravcu ....
Uh ,falim te boze ,gotovo je

.....MEDJUTIM ....stize konjica u kontrolu
Malo sa njim oko njegove krkele se motali ,nije mi dao da je provozam (kaze neumem ja to),i on mi ostavi neke silne pare za neke osigurace .....i podlozi onu kantu i on zapali po gasu .....
I eto ...ja se popeh da vam javim kako je danas to sve bilo