Pozdrav gospodo!!!
Interesantan sajt, i pravo mesto gde da se obratim... Naime kupio sam pre mesec dana LADU samaru 1991 god. ali DIZEL??? 1400ccm pezoov motor (automatski podizaci stakla, siber, centralna brava-daljinac) i veoma sam zadovoljan kako se ponasa, medjutim nikada ranije nisam cuo da postoji lada dizel a ovaj tip od koga sam je kupio kaze da je fabricki tako uradjena nije da mu neverujem ali me ipak interesuje dali neko zna nesto o tome... usput lada je sa petoro vrata i promenio bi joj sedista i jos po nesto pa ako neko ima neke delove nebi bilo lose da razmenimo telefone ili meilove...
Unapred hvala i pozdrav jos jednom!!!
Malko prelistaj forum u delu "Samara" i sigurno ces naci nesto vise o tvom modelu.
Secam se da smo raspravljali i o fabrickom nosacu motora, koji je cudno i naknadno zavaren na kos...
Ja sam vozio letos takvu Ladu,imao je moj burazer.Mogu ti reći da je jako mali potrošač(verovatno si se već uverio u to) ali mi je jako neobično bilo kada čujem motor kako brekće a ja naučio na mojoj Samari da se ništa ne čuje.Ako se ne varam ti si prvi član koji ima Ladu sa diesel motorom.Ispravite me ako grešim.