I moja prva Samara

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

vojvoda

Post by vojvoda »

atest sam prosao necu ga upisivati u saobracajnu posto mi 9 meseca silazi registracija pa cu o jednom trosku to da obavim malo o potrosnji krenuo pun subotica-novo milosevo-sremska mitrovica 287 km sipao 18,75 litara gasa toliko je stalo brzina 80-90kmh.bio sam juce kod mehanicara da mi promeni cauru u letvi volana i to vise nije taj auto lufta imam strasno a da nepricam da mi volan ide tesko :cry:

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Ako ce ti menjati saobracajnu samo zbog atesta, probaj to da izbegnes, jer ces prilikom sledece registracije svakako menjati zbog novih tablica. Zasto da im dajes 2 puta pare za istu stvar.

Meni doduse nije menjana saobracajna (tezinu nije ni pogledala), vec je samo u napomeni upisano da je ugradjen gas, pecat i potpis i teraj.....

Inace potrosnja ti je OK.

P.S. Kada te milicija zaustavi, to sto je upisano u saobracajnu, ti nije toliko vazno kao ona potvrda koju si dobio sa atesta i nju bez obzira moras da imas kod sebe.
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

vojvoda

Post by vojvoda »

danas produzena registracija upisan tng zadovoljstvo kostalo sitnica 17200 din. :evil:

vojvoda

renault 18 tlj 83godiste

Post by vojvoda »

pazario sam jednog renaulta 18 metalik zeleni prva boja presao 150000 km menjac 5 brzina stajao od 2003 u garazi i sledece nedelje ce biti registrovan extra jeftino sam ga uzeo nisam mogao da odolim 2 godine se natezem sa komsijom da mi ga proda :mrgreen: bice i neka slika sledece nedelje

djape1977

Post by djape1977 »

koje je godiste taj reno? imao je moj drugar 2 komada. slupao prvog pa uzeo jos jedan. mnogo dobar auto, neunistiv motor.
j***** auto bez kardana

vojvoda

Post by vojvoda »

pise ti u naslovu ali nema veze 83 godiste.

djape1977

Post by djape1977 »

sitna slova retko citam. moja greska.
drugar je imao 1.4 '83. god. sa cetiri srafa na felni, njega je skucao, pa je uzeo stranca 1.6 '85. e taj je bas bio extra. sivi plisani enterijer, elektro podizaci, centralno zakljucavanje... fantasticno udoban auto. silovao ga je uzduz i popreko godinama, napravio mu oko 250.000 i jos uvek je bio skroz ispravan kad ga je prodao sa oko 350.000 na cajeru. na motoru nikad nista nije crklo, poneka kugla i spona menjana, zadnje opruge i amortizeri tradicionalno kilavi, menjao 2 puta. zadnji rubovi menjani, prednji coskovi krila krpljeni. jednom mu crkao hladnjak. sve u svemu, dobra investicija.
j***** auto bez kardana

vojvoda

Post by vojvoda »

jos nisam stavio slike renoa 18 imao je male bolesti stajanje je zlo. dobio nove kocnice ,nova creva za prednja klesta ,novo ulje ,nov uljni filter, danas sam pazario nov karburator posto je stari jako los nisam hteo stojadinov to mu dodje ajmo na kopanje a za jelo samo jogurt po ko izdrzi. sutra ga valjda dobijam od majstora ako nista u ponedeljak ga sigurno dobijam pa cu staviti slike :lol:

vojvoda

evo malo novih slika

Post by vojvoda »

Image

Image

Image

Image

Image
ratkapne na sredini tocka su od renaulta 4.

vojvoda

Post by vojvoda »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uMI29NcHybA[/youtube]
malo sam se snimao na auto putu :D

Post Reply