Evo nađoh fotke moje bivše Samare 1.3.
Inače, beše to tužna priča. Zaleteo sam se da kupim auto, kao da mi je krava stala na nogu. Beše to recimo 2004. I tako sam za 1100€ kupio Samaru sa fotki (inače fotke su iz 2009, kada je već uveliko bila kod drugog vlasnika). Elem, ko će kome ako ne svoj svome

, i tako sam i ja kupio tu kršinu 1987g, na preporuku mehaničara koga znam, inače ortak mog burazera od tetke itd. Da skratim, ispao sam som neviđen

, stalno sam morao da je popravljam, pored sitnica koje su svaki čas riknjavale pukla mi je opruga na jednom ventilu. Odem ja kod majstora (Brada iz Mirijeva), i čovek mi pošteno odradi, da kažem polu generalnu - zamenio je shebane ventile (izduvni izgoreli), karike koje su bile u k... Inače sam stavio i 4 nove gume Tigar 635. Pa sam naravno menjao glavni kočioni, pa sam mogao da izginem, srećom na parkingu su mi pukla kočiona prednja kočiona creva. I kao šlag na tortu, non stop me je drkao karburator, stalno je trzala, kada treba da otvori drugo grlo. Servisirao sam ga na okretnici trole na Zvazdari i kod Gavre, i nemaju pojma, bolje da sam kupio novi, a lepo sam ih pitao, i svi tvrde, ma jok, sve se to sređuje. Mislim da sam za popravke i održavanja pukao jedno 1500€ najmanje, u roku od oko 1.5 godinu. I kap koja je prelila čašu je bilo kada sam zabo neku rupu pre uključenja na Zrenjaniski put iz pravca Opova, i otpao mi je neki šraf na karburatoru, i naravno, maler, ako skinem nogu sa gasa auto se ugasi, tj pojebao se ler gas. Dođem ti do BG-a, ostavim auto ispred sestrine zgrade, dam joj ključeve, okrenem se i odem. Rekoh prodaj je - 50 evra - 50 evra, samo da je moje oči više ne vide, jer sam sutradan putovao u Rusiju. I proda ti auto tipu iz Banatskog Karlovca, čovek je sa njim sabio preko 70.000km, išao na more par puta, i pametno je uradio što mu je ugradio plin, em je mnooogo ekonomičnije, em ne zajebava. Jbg, nekome je život majka a nekome maćeha, ja sam sve ispopravljao i prodao auto (ode za 550EUR), samo da ga ne bi polio benzinom i zapalio, a čovek se sit navozao za male pare.

Rekoh sebi, ruski auto više nikada, osim neke nabudžene Lade, i to isključivo da bude klasika - RWD, i da bude top sređena (znači da se ulože pristojne pare), na primer kod djape1977. Ovako jok. Voleo bi da imam para i vremena za sređivanje neke Volge 24, ali to su pusti snovi.
Dotle se vozi traktor Bravo 1.9JTD, još da mu turim čip, tek ima da ide kao pobesneo