Kupljena davne 92 godine od strane profesora koji je nije nešto vozio u glavnom mu je stajala na parkingu

. Posle ju je kupio neki drugi tip koji je nije nešto čuvao. Kad ju je ćale kupio bila je prešla negde oko 50 hiljada ako se dobro sećam a to je bilo negde 2005-te godine. Inače auto je izvanredan primer šta se dešava sa kolima kad dugo stoje i ne voze. Svašta je na njemu promenjeno baš iz tog razloga. Trenutno mora da se menja glavčina, trese se točak kad se ukoči sa nekih 60 na sat

. Hauba trula u prednjem delu, mora se menja. Limarija je generalno dobra, ima problem oko otvora ispod vozačevog sedišta, predhodni vlasnik nije vratio čep kad je prčkao oko kola

. Verovatno ima još toga. Farbana prošle godine, naravno tip koji je to radio nije se setio da popravi onu rupu koju sam pomenuo

. Amortizeri zadnji gotovi i oni mora se menjaju
Ali generalno je ok auto, nije me još nikad izdao, motor je u odličnom stanju ne duva ni malo prešao 132 hiljade. Evo slika:
To je moj Rilemobil
Za koji dan ću postaviti još
E sad pitanja

Valjda me moderatori neće
1. Da li je neko zna jel ima da se nabavi ono svetlo za čitanje u kabini ? Moje je puklo pa smo ćale i ja nešto budzili al bi bilo dobro da nađem neko koje je čitavo jer smo ovom morali da zalepimo kuglu pa sad ne može da se pomera ? Ovako izgleda :
2. Sticajem životnih okolnosti zadesio sam se u Rusiji ove godine pa reko kad sam tu da pazarim nešto za lajku

Uletim u prvu radnju sa prijateljem Rusom i kupim pločice al za 110-tku

. Jel pašu te na Samaru ? Firma je Kraft.
http://www.oberkraft.ru/catalogue/brake ... 91355.html