LADA 112 1.5GLi 16v
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Re: LADA 112 1.5GLi 16v
Na svakoj samari je tako ! Meni je isto tako bilo ocistio sve do lima ofarbao slicnom bojom (boji auta) u spreju i sa obe strane zashtitio voskom i unutra i spolja !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Druze, trebao si ti to da oteras kod majstora i da budes miran. Ovako ces samo pogorsati stvar pa ces na prolece morati da menjas vrata.
- (V)lada
- Automobil: Lada 112 16v
Не могу да верујем да ћеш и на форуму да ме смараш о томе!pipistrel wrote:Druze, trebao si ti to da oteras kod majstora i da budes miran. Ovako ces samo pogorsati stvar pa ces na prolece morati da menjas vrata.
Друже... немам ја кеша за мајстора па да га терам за сваку тачкицу корозије попут власника ОВОГ аутомобила!
Ne mogu da verujem da ćeš i na forumu da me smaraš o tome!
Druže... nemam ja keša za majstora pa da ga teram za svaku tačkicu korozije poput vlasnika OVOG automobila!

aj druže, zašto si lepio ove kedere natrag... ja sam jih na bivšoj ladi 111 skinuo u 2007 godini, kad sam i hrđu sredio i nisam jih više vratio i bilo je ok , ako je ne bih prodao u februaru bilo bi vreme da sredjujem hrdju opet, ali mnogo manje kao tada kad je bila pola mladja.... sad kod ove 111 jih još nisam skidao, ali gledao sam, ima nešto malo htđje ispod, ništa tragično za jeftin auto koji ima 11 godina.. ali ja ću da sačekam tople prolećne dane.. 

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
- (V)lada
vazman wrote:aj druže, zašto si lepio ove kedere natrag...
Нисам ни ја мислио да их враћам али улазила је прљавштина од споља када пада киша... Сада је заливено силиконом, мада и испод њега може да напредује корозија али вода се макар више неће задржавати!
Nisam ni ja mislio da ih vraćam ali ulazila je prljavština od spolja kada pada kiša... Sada je zaliveno silikonom, mada i ispod njega može da napreduje korozija ali voda se makar više neće zadržavati!
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Danas sdam i ja skinuo ove gume. Kod mene situacija nije ovako strasna. na svim vratima postoje ''baloncici'' od kortozije ali nema rdje u ovolikoj meri. Zadnja leva vrata su u najlosijem stanju, ali nije toliko strasno da ne moze da se sredi. Problem kod mene je taj sto ja nemam ovaj crni deo u podnozju vrata, vec su farbana skroz do kraja.
- (V)lada
Мало пре времена сам добио новогодишњу честитку од "полицијске управе за град Београд"!
Елем, 19. септембра усликан сам како се возикам жутом траком по Бранковом мосту! Не сећам се тог дана али како год ишао сам ка граду и ПРЕРАНО кренуо да се искључујем са моста. Вероватно је иза у жутој био неки бус или таксиста па сам хтео што пре да се престројим...
За ове камере свакако да знам где се налазе али јбга сигурно сам неколико метара пре испрекидане возио овако "на пола" линије што им је довољно да ми пошаљу уплатницу на 5000 динара!
Malo pre vremena sam dobio novogodišnju čestitku od "policijske uprave za grad Beograd"!
Elem, 19. septembra uslikan sam kako se vozikam žutom trakom po Brankovom mostu! Ne sećam se tog dana ali kako god išao sam ka gradu i PRERANO krenuo da se isključujem sa mosta. Verovatno je iza u žutoj bio neki bus ili taksista pa sam hteo što pre da se prestrojim...
Za ove kamere svakako da znam gde se nalaze ali jbga sigurno sam nekoliko metara pre isprekidane vozio ovako "na pola" linije što im je dovoljno da mi pošalju uplatnicu na 5000 dinara!

Елем, 19. септембра усликан сам како се возикам жутом траком по Бранковом мосту! Не сећам се тог дана али како год ишао сам ка граду и ПРЕРАНО кренуо да се искључујем са моста. Вероватно је иза у жутој био неки бус или таксиста па сам хтео што пре да се престројим...
За ове камере свакако да знам где се налазе али јбга сигурно сам неколико метара пре испрекидане возио овако "на пола" линије што им је довољно да ми пошаљу уплатницу на 5000 динара!
Malo pre vremena sam dobio novogodišnju čestitku od "policijske uprave za grad Beograd"!
Elem, 19. septembra uslikan sam kako se vozikam žutom trakom po Brankovom mostu! Ne sećam se tog dana ali kako god išao sam ka gradu i PRERANO krenuo da se isključujem sa mosta. Verovatno je iza u žutoj bio neki bus ili taksista pa sam hteo što pre da se prestrojim...
Za ove kamere svakako da znam gde se nalaze ali jbga sigurno sam nekoliko metara pre isprekidane vozio ovako "na pola" linije što im je dovoljno da mi pošalju uplatnicu na 5000 dinara!

- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
37 limenki Paulaner piva si bacio na tu kaznu!!!!!
Lepa fotka nema,sta,u boji,i vidi se kako ceses nos

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- milanovic986
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Dobro je,da si crnu stavio,bio bi pravi kontrast,ne mozes pogresiti.A nisi gume stavio,kedere?Je l' si proverio da ne ulazi voda?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- milanovic986
Nisam vracao gume. I ovaj majsotr kaze da one prave problem jer zadrzavaju vodu i prljavsinu. Valjda nece da ulazi voda u one rupe...
- (V)lada
Мислим да ћеш ипак вратити гуме јер превелики је луфт без њих, увек кад пада киша мораћеш да бришеш праг крпом...
Него добро је што си то одрадио, заштићена је за неки период. Једино сад што се не слажу нијансе али на пролеће заштитиш траком за кречење и пређеш то доле сивим спрејом. Нађи негде спреј RenCo, производе га хрвати и сива боја је малтене идентична боји наших лада. С њим сам радио лајсне, браве, ретровизоре, спојлер, фелне челичне... баш све где ми је требало... три боце су сигурно отишле за ових пар година!
Mislim da ćeš ipak vratiti gume jer preveliki je luft bez njih, uvek kad pada kiša moraćeš da brišeš prag krpom...
Nego dobro je što si to odradio, zaštićena je za neki period. Jedino sad što se ne slažu nijanse ali na proleće zaštitiš trakom za krečenje i pređeš to dole sivim sprejom. Nađi negde sprej RenCo, proizvode ga hrvati i siva boja je maltene identična boji naših lada. S njim sam radio lajsne, brave, retrovizore, spojler, felne čelične... baš sve gde mi je trebalo... tri boce su sigurno otišle za ovih par godina!
Него добро је што си то одрадио, заштићена је за неки период. Једино сад што се не слажу нијансе али на пролеће заштитиш траком за кречење и пређеш то доле сивим спрејом. Нађи негде спреј RenCo, производе га хрвати и сива боја је малтене идентична боји наших лада. С њим сам радио лајсне, браве, ретровизоре, спојлер, фелне челичне... баш све где ми је требало... три боце су сигурно отишле за ових пар година!
Mislim da ćeš ipak vratiti gume jer preveliki je luft bez njih, uvek kad pada kiša moraćeš da brišeš prag krpom...
Nego dobro je što si to odradio, zaštićena je za neki period. Jedino sad što se ne slažu nijanse ali na proleće zaštitiš trakom za krečenje i pređeš to dole sivim sprejom. Nađi negde sprej RenCo, proizvode ga hrvati i siva boja je maltene identična boji naših lada. S njim sam radio lajsne, brave, retrovizore, spojler, felne čelične... baš sve gde mi je trebalo... tri boce su sigurno otišle za ovih par godina!
Pa ti si sa ta tri spreja takoreci pola auta ofarbao. 
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
jel si prolazio danas Tresibabom?
cini mi se da smo se mimoisli...
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
a gotovo siguran da sam ti danas video Ladu u Knjazevcu, na putu prema Nisu, odmah iznad brda kod kruznog toka. bila parkirana na prosirenju. uvek brzo prodjem, ali vidim poslednja dva slova na tablici JI, a i brate, poznajem kola 
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara