Moja Lada 2101

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Alexa
Automobil: Lada 2106

Re: Moja Lada 2101

Post by Alexa »

Mnogo,daj boze da dobijes te pare

vladairon
Automobil: Lada VAZ 1200

Post by vladairon »

Moje Lade vise nema, tema moze da se zakljuca. Da sam znao da ce ovako zarsiti nikada je ne bih ni stavljao na oglas. Godinama sam je cuvao i toliko uspomena imam vezanih za taj auto.... Jbg i ja sam kreten sto se vezujem za gomilu gvozdja, ali iskreno tesko mi je.

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Mogu da naslutim da su Cigani dosli i uzeli jer ih tamo po Palanci koja je blizu ima mnogo... :?
Last edited by Gago on Mon Oct 28, 2013 12:51 am, edited 1 time in total.
Samo Samara Srbina Spasava

Alexa

Post by Alexa »

Gde je otisla ?

Boki78

Post by Boki78 »

Najverovatnije na mlevenje kamionom sa drajferom. A to je ziva steta 2101 su sve redje i prava su prilika za ozbiljan projekat restauracije.

Alexa

Post by Alexa »

danas bas idem ladom pored nekog otpada,tamo stoji tristac sav izlupan pobacani limovi po krovu,i ja kazem ladi da dok sam ja ziv ona to nece doziveti,pa nek nestane benzina,nek zabrane stara vozila,uvek ce biti tu,ako trerba zatvoricu je u sobu i smestiti je pored kreveta <3

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Alexa lepo razmisljas, to pricam i ja nekima a oni mi se samo cude.

vladairon
Automobil: Lada VAZ 1200

Post by vladairon »

Palanka je u pitanju... ali nisu cigani nego me je covek pozvao, rekao mi da bi je kupio da je sredi ili za delove jer ima istu, cale me napao prodaj mu poredaj mu zauzima nam mesto u garazi, drugi auti nam trunu bzv... Dodje ovaj lik slepom kao ne treba mu saobracajna, posekao je pojaseve da je zaveze na slep i dalju pricu znate.......jbg.....sada je vec sigurno posecena.To sam i ja stalno pricao za moju Ladu, da nikada, ali nikada tako nece zavrsiti i da cu je uvek cuvati, ka d sam odlazio an otpade za delove i vidjao onako unistene i posecene Lade jezio sam se, svi su mi se smejali....Ali eto na kraju ispade da su bili u pravu :(. Ako nekada budem imao para kupicu ponovo Ladu 2101, ali to nece biti moja Lada u kojoj sam proveo celo detinjstvo, koju sam kao klinac popravljao i vozio.....sinoc mi je bas bilo tesko, ona je za mene kao zivo bice, kao da sam ubio nekoga sto sam ovo uradio. Mislim da ovo nikada sebi necu da oprostim. Sutradan me je zvalo petoro ljudi da je kupi, znaci kad crkao nisam. Da sam je dao nekome da je vozi i cuva ne bi mi bilo zao, ali ovako......

Alexa

Post by Alexa »

Sama ta odluka o prodaji mi ne govori da je toliko volis (ne kazem da je ne volis)...Jednom prilikom sam rekao caletu da cu da stavim ladu u oglas da vidim kako ce ljudi reagovati,i odma zamnom i otac i majka su viknuli da je ni slucajno nisam stavio,posle kad sam mu rekao da je bila obicna zezancija on je rekao ona uopste ne zasluzuje da se pojavi na takvom mestu...I eto,sad samo stekam pare i kupujem delove za nju,i naravno sve vise je volim :)

Marety
Automobil: Lada Vaz 21063

Post by Marety »

Zato ja sada i zovem majstora da se dogovorim sa njim koliko mi para treba za materijal da je ofarbam :D
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school

SERZAS

Post by SERZAS »

Lepa sedista, interesantna kombinacija nekako pre nisam nista slicno vidjao.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

Post Reply