aleksa wrote: Jedino mi se nesvidja ta crna boja na dodnjem delu branika,pragovima...
Па да, и мени се чини да би било лепше да су прагови и предњи доњи браник у боји аута. Сад тек долази до изражаја кад је остало офарбано у сиво...
Него на левом прагу (баш иза точка) јавила се мало корозија, мислим још се држи фарба али кад бих прошао шмирглом отпала би сигурно! То ћу морати да санирам на пролеће кад "процвета" на још неком месту!
А онда мора да се сређује и браник јер се лак љушти и отпада при сваком прању... итд. итд. - увек се нађе неки посао...
Pa da, i meni se čini da bi bilo lepše da su pragovi i prednji donji branik u boji auta. Sad tek dolazi do izražaja kad je ostalo ofarbano u sivo...
Nego na levom pragu (baš iza točka) javila se malo korozija, mislim još se drži farba ali kad bih prošao šmirglom otpala bi sigurno! To ću morati da saniram na proleće kad "procveta" na još nekom mestu!
A onda mora da se sređuje i branik jer se lak ljušti i otpada pri svakom pranju... itd. itd. - uvek se nađe neki posao...