Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Ja to što imam moram da čuvam, finansije tako naredjuju. Ako ne naleti dobra 2104 kao ona što sam ispustio iz Bora sadašnja lada se tera dok smo živi i ja i ona pa ko pre ode na onaj svet tad ćemo se i rastat. Najesen ako imam vremena punim je ja opet onim što se pokazalo dobro a nekošta ništa.
Gago uradi ono što baš moraš, zadnje koševe iskrpi je ovako i nesmeš da je natovariš. Sajtne promeni i spolja ofarbaj mat crnom a unutra napuni samo preradjenim uljem ako nećeš parket bitumen da ubacuješ i teraće to.
Pusti skoru on je čovek trgovac i on kod nas koji produžavamo vek vozilima nema šta da traži. Tu lebac za njega nema.
Gago uradi ono što baš moraš, zadnje koševe iskrpi je ovako i nesmeš da je natovariš. Sajtne promeni i spolja ofarbaj mat crnom a unutra napuni samo preradjenim uljem ako nećeš parket bitumen da ubacuješ i teraće to.
Pusti skoru on je čovek trgovac i on kod nas koji produžavamo vek vozilima nema šta da traži. Tu lebac za njega nema.
Kako da iskrpi zadnje koseve ??? Otvori gepek ,udari fleku,namaze necim i to je to ??? JEL TAKO DA ISKRPI ????dejca wrote:zadnje koševe iskrpi
https://youtu.be/8VbdG3PoSvEdejca wrote:Pusti skoru on je čovek trgovac . Tu lebac za njega nema.
-
travelman
Jbt, vratio se Skora i odma uneo pometnju na forum ...
... a taman sam se bio privikao na novonastalu situaciju i da nema sta da se cita jer ona 2 ili 3 posta dnevno i ne racunam ...
Gagin problem je sto nema svoje JA i svoje misljenje i sto trckara od majstora do majstora koji mu pune usi svojim praznim pricama. Ovaj put je hebac presretac u pravu https://www.youtube.com/watch?v=8VbdG3P ... e=youtu.be , pametnije ti je odgovorio ON sam nego svi ONI zajedno.
Batali rabotu i teraj to tako kao sto jeste jer nemas kintu da odradis kako treba. Budes li poslusao nekoga od tih majstora i dozvolis im da ti rasture lajku, kukaces i moliti nauticara da ti posle da za nju i SAMO 50e a kamoli onih 250e sto ti je nudio ...
Gagin problem je sto nema svoje JA i svoje misljenje i sto trckara od majstora do majstora koji mu pune usi svojim praznim pricama. Ovaj put je hebac presretac u pravu https://www.youtube.com/watch?v=8VbdG3P ... e=youtu.be , pametnije ti je odgovorio ON sam nego svi ONI zajedno.
Batali rabotu i teraj to tako kao sto jeste jer nemas kintu da odradis kako treba. Budes li poslusao nekoga od tih majstora i dozvolis im da ti rasture lajku, kukaces i moliti nauticara da ti posle da za nju i SAMO 50e a kamoli onih 250e sto ti je nudio ...
Pa da li može na Ladurini sve da radí
Upalim auto posle 8 dana, upali ko mina i rekoh aj da pregledam svetla, kad zadnje desno ne radi
Nije da sam se iznenadio, zato sam i proveravao
Razdrmah dzek na štampanoj ploči, mrdnuh malo osigurače, za menjanje sijalice nisam imao vremena.
I tako se odvezoh sa jednim svetlom pozadi
Napred rade oba, a sad po danu nisam provalio da li je oboreno ili pozicija...
Upalim auto posle 8 dana, upali ko mina i rekoh aj da pregledam svetla, kad zadnje desno ne radi
Nije da sam se iznenadio, zato sam i proveravao
Razdrmah dzek na štampanoj ploči, mrdnuh malo osigurače, za menjanje sijalice nisam imao vremena.
I tako se odvezoh sa jednim svetlom pozadi
Napred rade oba, a sad po danu nisam provalio da li je oboreno ili pozicija...
Samo Samara Srbina Spasava
A sto mislis da na ovim opelima, vw, mercedesima, alfe, itd.itd. uvek radi sve kako treba. Ja kad prodjem pored jednog majstora u komsiluku koji popravlja novija vozila i vidim koje limuzincine stoje parkirane ispred samo potapsem mog ladilaka.
Je l' mogu unimerom da se ispitaju osigurači, kao što može probnom lampom ? I kako?
Samo Samara Srbina Spasava
Može, crni kraj stavi na masu a crvrnim pipaj osigurače na jedmom i na drugom kraju. Ako ti na jednom pokaže 12v to treba da pokaže i na drugom. Naravno kontakte pravi na nosače osigurača, ne na same osigurače, ovim ćeš proveriti dali i nosači prave kontakt.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Što jednostavno kada može komplikovano. Svi unimeri imaju merenje otpora pa to iskoristiš, neki i signalizaciju kratkog spoja.
A neeee .......on samo ispitnim instrumentima proverava osiguracBoki78 wrote:Mozes i golim okom u tvom slucaju
....hebo ga Dejca koji ga uci tako Re: Lada Samara 1.3
Bolje je da to obavi na vozilu pod naponom jer nekad i nosači znaju da zezaju, od toplote vremenom plastika popusti i nosači popuste pritisak na osigurače.
A ovaj nautičar nemo da tropa po mlogo.
A ovaj nautičar nemo da tropa po mlogo.