Lada Samara 1.3

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
Boki78

Re: Lada Samara 1.3

Post by Boki78 »

Gago wrote:Otkriven razlog tresenja auta :shock:

Image
Image
Image
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Crni Gago, pa ovo samo sto se nije otvorilo i raspalo? Jesu li to mozda one sto ti je Strumpf zavaljao za 25e po komadu, koje sam ja hteo da bacim u djubre, a Strumpf ih maznuo da kao pravi neki namestaj jer su otvorile brazde po bokovina plus su 11 godina stare??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

:(
Ko ce koga ako nece brat brata :cry:
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Ovaj put je udario na naseg mladog clana, na najmladjeg samardziju. :( Strumpfe sram te bilo!!! :evil:

:P :P :P

travelman

Post by travelman »

one sto ti je Strumpf zavaljao za 25e po komadu, koje sam ja hteo da bacim u djubre,
Kako ga samo nije sramota da se time bavi ... :lol: ... ali da je maher da uvali robu, jeste ... :prvi ... zato i vozi slonce a mi posteni ladu ...
Nema on ni obraza niti blama, vise je on sinoc potrosio na gorvo do Vrsca nego sto su Dejca i Gago zajedno platili servis lajki ...
...
V12 ... 6000 cm ... KS ko zna koliko ... pa on spali miselinke na tri potpisivanja u strahinjica bana a Gago kuka za jedne obicne 13ce ... samo vi pricajte bajke kako je on dobar, ovo ono ....
evo ga slonce, po danu ... a ne da ga maskira nocnim i mutnim slikama koje postavlja ...
Image
images upload
...
I kako jedan boske sa alekom da navata devojcicu pored ovog kazanove sa slonom ... NIKAKO, ostaje mu da vozi desanku do daljnjeg ...
P.S. I samo da se zna da je Strumpf ispao supak meraklija jer mi nije dao da probam slonce ... kaze, necu znati da menjam brzine ... :oops: ... a tako i jeste ...

skora

Post by skora »

travelman wrote: ... kaze, necu znati da menjam brzine ... :oops:
Image

Image

travelman

Post by travelman »

Jeste, ja se svoje sirotinje i svog neznanja ne stidim ... :!: ...
Isto tako znam gde mi je mesto i da je Lada moja sudbina, jer sam JA za razliku od tebe, go ko crkveni mis ... :oops: ...
Priznajem da u mecetu ne bih umeo da se snadjem sa brzinama jer u tom AMG.u ima vise dugmica i prekidaca nego u svim LADAma na forumu skupa ...

A sad popi solju mleka i pali na onaj drugi forum ... :-x ... da vidis kako sam danas sredjivao lajku samurajku posle onog travelmanisanja ... :-x ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Znaci o tem se radi, gazda nema sta Image meca je bale meca, u nas se znaje kuj toj vozika.

Boki78

Post by Boki78 »

PA prodavci polovnih guma :mrgreen:

skora

Post by skora »

Image

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

da se skora nije pojavio na forumu mislim da bi do sada propao, ne bi imali koga da prozivamo :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Nista gore nego kada lovac postane plen ... a to je sada slucaj sa njim ...
Dosao je na LADA forum sa namerom da zeza sirotinju i prosipa nam njegove fazone ali dzabe ... sad ceka sitne nocne sate, kada posten svet spava, da bi se konektovao i nesto rekao ... u suprotnom, zna sta ga ceka ... :kez ...

skora

Post by skora »

:D :D :D ..... opet ja na tapetu ,...jel ?? :evil:

Pogledajte kolko mali buda vodi racuna o svom auto :mrgreen:

Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Pa domacin covek, nije zaludan ko ti po zenske da se mlataras. :!:

Gago

Post by Gago »

Jelo se posle dobro :)
Ladurina je prana i usisavana 5x posle :mrgreen:

LM, da nastavim sa problemima...
Pocela kisa, a ja jos nisam nabavio zivu gumu da zatvorim rupicu kroz koju ulazi voda pored levog stop svetla :roll:

Drugi problem je alternator, ciji su lezajevi u totalnom haosu :mrgreen: ... Doduse ovaj bar puni kako treba... Lezajevi su nabavljeni, pa cu rastaviti alternator, a lezajeve koje ne budem mogao da skinem, nosim do majstora da to uradi...

Treci problem je nedostizanje radne temperature.... Uvek je levo od one crtice koja oznacava pocetak radne temperature... Moracu da joj zamenim termostat, pa da vidimo sta dalje....

Edit: U medjuvremenu stavljen stari alternator kojem skace kazaljka ( podsetih se lepih starih dana :mrgreen: ) a onaj sto je bio na auto sam rastavio na delove, pa cu da zovem elektricara da odem do njega da mi skine i stavi nove lezajeve, a ja posle da ga sklopim...
Lezajeve ne mogu da skinem jer za jedan nemam alat, a drugi je zakivcima obezbedjen... :roll:

Gago

Post by Gago »

Lezajevi stavljeni, alternator se sada ne cuje...
Stari su bili zapekli skroz, jedan se jedva okretao rukom...

Idemo dalje, sledeci je termostat...

Locked