Altinjanin 112

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Samarij
Automobil: lada, chevrolet

Re: Altinjanin 112

Post by Samarij »

POZDRAV IZ SLOVENIJE!

KADA ČEMO PLANIRATI LADA SKUP ? BILO BI INTERESANTNO NEKI VIKEND U POČETKU JULIJA.

Matevz

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Moze,slazem se,do 12-0g jula sam u Bgd!
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

altinjanin

Post by altinjanin »

Nocas je pada ''kisa'',ja ne znam sta je ustvari padalo,ali da su g.... padala mislim da ne bi lajka bila ovako prljava :roll:

Image
Image
Image
evo posledica grada od pre 2 nedelje
Image

Jos mi je ostalo 18km do jubileja :mrgreen: ,pa taman za koji dan bice novih slika! ;)

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Pesak, došlo iz Afrike tako je u NS bilo pre 3-4 nedelje.

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

da tacno pesak ovako je i kod na s u Pozegi bilo pre 2-3 sedmice perionice su tada imale pune ruke posla !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Takva kisa sa peskom je padala i u Leskovcu.

Boki78

Post by Boki78 »

altinjanin wrote:Nocas je pada ''kisa'',ja ne znam sta je ustvari padalo,ali da su g.... padala mislim da ne bi lajka bila ovako prljava :roll:

Image
Image
Image
evo posledica grada od pre 2 nedelje
Image

Jos mi je ostalo 18km do jubileja :mrgreen: ,pa taman za koji dan bice novih slika! ;)
Isto i kod mene, no potonja kisica je sve to lepo oprala. O gradu koji me je danas nalupao kod autokomande i da ne pricam. Pomislim kako je dobro sto d. Poglavicu nije uhvatilo taman bi dve tandem kumulativne srcke dobio slusajuci kako mu pada "kamenje" po kolima. Ja bio odusevljen kad sam video da mi nije razbio soferku, a par puta je tako extra puklo po njoj :mrgreen:

altinjanin

Post by altinjanin »

Jos 7 km do 100.000, :prvi pitam se kako li ce biti do 200.000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-elem,krstenica cini svoje,zadnji rubovi poceli polako da rdjaju.. :x slikacu sutra,pa da se lepo vidi,pozadi nemam korube tj.skinute su pre 8 godina jer je auto bio opterecen,pa je strugalo,pa je otac skinuo,pretpostavljam,a jeste i to ubrzalo propadanje.A drugo,auto je na ulici non-stop,izlozen svim ludim vremenskim uslovima.

dejca

Post by dejca »

Otac skinuo a tebe mrzelo da vratis, ma treba lada da ti se osveti za taj greh :!: .
Garaza mnogo znaci a pogotovo ako je otvorena. Ja sam napravio vecu otvorenu garazu za ladu a tu je i meni radionica, pa smo tako ja i lada svaki dan zajedno. Slikacu sutra ako se setim.

altinjanin

Post by altinjanin »

Osvetila se ona meni za ovih 100.000.. :!: :shoot :shoot :shoot ma ne samo sto je skinuo nego je i bacio.

altinjanin

Post by altinjanin »

Evo ga,jubilej!!! :prvi :prvi :prvi :prvi :prvi :prvi :prvi :prvi :prvi :prvi
Image
a evo i rdje,ima i ispod vrata
Image
Image
Image
Image

vazman
Automobil: Lada 111+2103

Post by vazman »

ma dobro, auto nije u garaži, 10 mu je godina .. i 10 godina za bilo koji auto nije više malo. :) I mi smo svaku godinu stariji i isto idemo ka kraju :) zbog toga moramo da iskoristimo svaku šansu da popijemo koje pivo :D (u Julu bude Lada skup u BG, tačan datum bude uskoro objavljen).

Za vreme raspusta bude dovoljno slobodnog da ovo središ, obavezno pre zime, barem da bude estetski malo bolje. Koliko se ja sećam prošle godine skoro nije bilo ništa.

Čestitam za jubilej, na jednoj 111 sam ga i ja več imao davno.. a na ovoj 111 sadašnjoj bude več u ovoj godini.. :)
Image
"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom :)
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera

dejca

Post by dejca »

Vidjao sam ja da na 110-kama tu najpre pokaze koroziju, izgleda da je tu napravljen propust prilikom fabricke izrade.
Kad je peres obavezno zavlaci ruku tj. prste sunutrasnje strane (polako i nezno i zamisli .......) da bi uklonio blato koje se tu zadrzi i koje dodatno zadrzava vlagu i prouzrokuje ovakve probleme.

altinjanin

Post by altinjanin »

da su korube na mestu ne bi bilo ovoga,ali moram srediti to svakako,i staviti korube,kupicu pa kome treba za napred dogovoricemo se,jer mi ne treba napred.Moram naci dobrog majsora,da sredim ovo.I naravno videti koliko ce sve to da kosta..Lajka dok je otac vozio,otprilike do 30 000,nikada nije po snegu vozena,u garazi je bila da ne lazem 265 dana godisnje,samo je vozio leti,i za raspust do mora i nazad,od stajanja mu je crko akumulator[fabricki]..No dobro,krstenica kaze svoje,10 godina je 10 godina,idemo dalje ;)

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Kod mene su korube pa opet toga ima, to više pripisujem ovima u DDM koji su ugrađivali jer su očigledno samo ubušili a da nisu nikako zaštitili metal.
Sređivao sam to sa ćaletom pre dve godine na neki njegov način sa poliesterom pa je to propalo pa sam nedavno opet morao da sređujem ali propisnom hemijom.

Post Reply