Mada ja ih vidjam i na mnogo boljim autima, posebno Wintere, vrv ih vlasnici stavljaju zbog cene
Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Tigar je za ova slabija auta vrlo dobra guma... Dobar odnos kvaliteta i cene
Mada ja ih vidjam i na mnogo boljim autima, posebno Wintere, vrv ih vlasnici stavljaju zbog cene
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
bryoni, da znas da travi, boki, skora, gaga to ti je ekipa koja se ovde zeza, to sto pomenu ovde kao naplatio mi ovo ili ono to mozes da zaboravis
Da je srece da je tako
Nego necemo vise o tome...
Cekam da stigne termostat, pa da se bacim na ugradnju... Mozda nije lose ni termodavac da stavim nov za svaki slucaj
Nego necemo vise o tome...
Cekam da stigne termostat, pa da se bacim na ugradnju... Mozda nije lose ni termodavac da stavim nov za svaki slucaj
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Vidim da je Skori tu najzabavnijealeko-2141 wrote:bryoni, da znas da travi, boki, skora, gaga to ti je ekipa koja se ovde zeza, to sto pomenu ovde kao naplatio mi ovo ili ono to mozes da zaboravis
-
Boki78
Koliko primecujem po BG za Punta, Clio-a, Fabia-u i sl krsice Wintera je default izbor i za zimu a na zalost i leto, da stvar bude interesantnije ni najmanje nije retka i na tezim kolima u istom scenariu ...Gago wrote:Tigar je za ova slabija auta vrlo dobra guma... Dobar odnos kvaliteta i cene![]()
Ako ga budes menjao elodu ni pod razno, imas facet da nadjes za pristojne pare, radi pouzdano i preciznoGago wrote:Cekam da stigne termostat, pa da se bacim na ugradnju... Mozda nije lose ni termodavac da stavim nov za svaki slucaj
On i moze, al Gaga ne moze da zaboravialeko-2141 wrote:bryoni, da znas da travi, boki, skora, gaga to ti je ekipa koja se ovde zeza, to sto pomenu ovde kao naplatio mi ovo ili ono to mozes da zaboravis
Stigli termostati za brata Bokija i mene

Bacih se odmah na skidanje starog:

I postavljanje novog termostata:

Sada brzo dostigne kazaljka polovinu, ali cekao sam 5-6 minuta u leru i nije upalio ventilator, pa cu to sutra obaviti...

Bacih se odmah na skidanje starog:

I postavljanje novog termostata:

Sada brzo dostigne kazaljka polovinu, ali cekao sam 5-6 minuta u leru i nije upalio ventilator, pa cu to sutra obaviti...
samo vozi sa otvorenom slavinom grejanja i proveri termodavac,....
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Postoji li mogucnost provere bez skidanja termodavaca? Merenjem otpora ??
I koji su simptomi termodavaca? Meni sasvim normalno kazaljka pokazuje struju, ne blesavi nesto...
I koji su simptomi termodavaca? Meni sasvim normalno kazaljka pokazuje struju, ne blesavi nesto...
- aleko-2141
ne zna se ko je ludji od njih tako da ne uzimaj nista za ozbiljno kad je ta ekipa u pitanju
aleko-2141 wrote:ne zna se ko je ludji od njih tako da ne uzimaj nista za ozbiljno kad je ta ekipa u pitanju
-
Boki78
Sorry zna se. Strumpf je potpuno najaleko-2141 wrote:ne zna se ko je ludji od njih tako da ne uzimaj nista za ozbiljno kad je ta ekipa u pitanju

- aleko-2141
pa i stariji je 
- aleko-2141
jasno, penzioner, mecka slon i to ti je ta prica 
Ne vidis ti nista ....bruyoni wrote:Vidim da je Skori tu najzabavnije
Ovih dana Swedjani preovladali .....slonce nije vise interesantnoaleko-2141 wrote:jasno, penzioner, mecka slon i to ti je ta prica