CUSTOM LADA 2106
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
http://www.cardomain.com/ride/2676958
ko hoce nek klikce
uskoro neke slike taman pred odlazak na more
ko hoce nek klikce
uskoro neke slike taman pred odlazak na more
- josif visarionovic
- Site Admin

more Jadransko ... Utjeha (bar - Ulcinj na pola puta )
ali lada mozda i ne ode tj Hura je otishao sa drugima autom , majstor mu pretego lanchanik koji je bio losh + se sjebo shpaner i pukne lanac
sad je meni i njegovom caletu ostavio da se zezamo sa tim ... skinuli glavu danas nevidi se dal je pokrivio koji ventil sutra glava ide na ispitivanje i ako se uradi sve do petka ja mu teram auto u CG ...
inache zaborav da kazem posle pucanja lanca , zamenjen lanac lanchanik , shpaner sve novo i radi ko traktor , merili kompresiju i dva cilindra "c'orak" ...
tako da khm khm ... videcemo ... ja uradio zadnje tapacire a prednji ko zna mozda i stignem do mog odlaska da ih zavrshim ... uskoro koja slika ...
shta smo josh budzili , polocijska sirena sa megafonom , brisachi oni fensi sa novih vagena shto nemaju metal nego se samo vidi guma tj metlica ... i josh po neshto ...
javljam se chim vidim da li pali ....
ali lada mozda i ne ode tj Hura je otishao sa drugima autom , majstor mu pretego lanchanik koji je bio losh + se sjebo shpaner i pukne lanac
inache zaborav da kazem posle pucanja lanca , zamenjen lanac lanchanik , shpaner sve novo i radi ko traktor , merili kompresiju i dva cilindra "c'orak" ...
tako da khm khm ... videcemo ... ja uradio zadnje tapacire a prednji ko zna mozda i stignem do mog odlaska da ih zavrshim ... uskoro koja slika ...
shta smo josh budzili , polocijska sirena sa megafonom , brisachi oni fensi sa novih vagena shto nemaju metal nego se samo vidi guma tj metlica ... i josh po neshto ...
javljam se chim vidim da li pali ....
- josif visarionovic
- Site Admin

glava uradjena , izgoreli ventili , da mnogo ne teoretishem malo je lanac malo shto je otisho shpaner i lanchanik a tako je vozena poslednjih par nedelja dok nismo shvatili shta tachno se chuje ... sve u svemu vraceno sve na mesto uz novi dekl niklovani
tako da lada ide na more
evo i par slika tapacira nisu josh gotovi al dobro de ... malo MDF , malo fiber , malo vishe gitovanja , tapaciranje ... nije josh gotovo ... ali obecava ...

e da i tasteri za otvaranje vrata preko motorica za CB poshto smo izbacili kvake sa unutrashnje strane vrata ...

evo i par slika tapacira nisu josh gotovi al dobro de ... malo MDF , malo fiber , malo vishe gitovanja , tapaciranje ... nije josh gotovo ... ali obecava ...

e da i tasteri za otvaranje vrata preko motorica za CB poshto smo izbacili kvake sa unutrashnje strane vrata ...

- KamAZ driver
- josif visarionovic
- Site Admin

tapaciri stigli u finalnu fazu josh sutra jasne da ubacim u narandzastoj boji i to je to ... slike sutra valjda ... jebe me shto radim danju ko konj a ovo kad zavrshim sa poslom nemogu da se sastavim jedva 4 sata spavam .. bem ti more ima da mi presedne ...
bregasta dobro , al ja nisam dobro
ma zao mi shto nismo stavili 4 karba ... nisam stigo granu da odradim ... nabavio i argon bocu i zicu da malo varim aluminijum samo fale cevke fi40mmm i vreme koje nemam.... posle mora ...
bregasta dobro , al ja nisam dobro
ma zao mi shto nismo stavili 4 karba ... nisam stigo granu da odradim ... nabavio i argon bocu i zicu da malo varim aluminijum samo fale cevke fi40mmm i vreme koje nemam.... posle mora ...
- josif visarionovic
- Site Admin