Čekaj bre sta su ti farbali, ceo auto ili samo havarisani deo. Ako je ovo drugo u pitanju ovde u Leskovcu bi ti uzeli 100 eu. maximalno 150 eu. i za limarski deo i za farbanje. Ali vi ste eu... i
.Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

.Naravno, samo havarisan deo, hovba, branik i vezni lim. Ovaj majstor zvanično radi i za najveću osiguravačko kuću u SLO... koliko znam nema nekih šansi da bi gdije jeftinije prošao, problem je bio u rokovima ... ako bi bio i ja bio malo bezobrazan bih sasvim bez problema mogao i ja da malo odgađam plačanje ovog rada (nema računa, svje delove sam ja nabavio da ne bih slušao nekih gluposti kako nigdije nema delova, kao se sve traži i kako je ovo težak posao, kolko gubi vremena i ovde i slično..) .. ali, zbog toga jer sa ovim čovjekom nikada više neču da imam bilo kakav posao, išao sam do prvog bankomata, dao mu pare i zdravo... vjerovatno nisam ni prvi ni poslednji koji se je sa njim malo zajebao, ako ga nisu ni drugi za ovih 20-30 godina koliko več radi ovaj posao, malo naučili kako se ozbiljno radi, neću ga ni ja i sasvim je uzalud da se zbog njega nerviram. Lada je opet takva kakva je bila, nema tragova da se joj nešto desilo i to je to.dejca wrote:
Čekaj bre sta su ti farbali, ceo auto ili samo havarisani deo. .

ovo je gubljenje vremenaSamar-Guja wrote:a bmw nisi cistio ?