Dali paše mjenjač od Lade Samare 1.3 na moju Ladu ?
Pošto su u Samari preste imali Porsche-ovi inžinjeri, tj. mjenač je navodno Porsche-ov i neki dijelovi motora.
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Dali paše mjenjač od Lade Samare 1.3 na moju Ladu ?
Dare wrote:Na Nivu? Teško. Samara ima poprečno postavljen motor, a niva uzdužno... Ma jednostavno, nemoguća misija
Na vaganju mi je ispala 90kg lakša od težine koja piše u prometnoj - saobračajnoj dozvoli.sos wrote:Dali si vagao tj.koliko je Dizel motor koji si ugradio tezi od ladinog?Jesi li sta mjenjao po ovjesu prednjeg kraja?
2 Djape:
Dali bi pasala gatriba od Fso pezejca sa 5 brzina?kakve su one po pitanju trajnosti?
bi uz vrlo male prepravke ali je jednako loseg kvaliteta kao i ladin menjacsos wrote:2 Djape:
Dali bi pasala gatriba od Fso pezejca sa 5 brzina?kakve su one po pitanju trajnosti?
Da, treba onaj ZF mjenjač od Fiata, ovo sve ostalo je tak tak.djape1977 wrote:bi uz vrlo male prepravke ali je jednako loseg kvaliteta kao i ladin menjacsos wrote:2 Djape:

Za one koje interesuje, SKF lezaji za prednje tockove nose oznaku 32008X/Qcjumper wrote:Došlo je vrijeme za promjenu prednjih ležajeva u kotačima jer su počeli zujati (bučiti).
I onda šok, kod nas u HRV ležajevi za prednje kotače 1 set (2 ležaja semerinzi ...) košta 40 eura neka 10. klasa, a za zadnji kotač 70 eura neki kvalitetan.
Onda sam poludio i gas u Mađarsku u Barch i tamo sam kupio original ruske lagere tj. 4 kompleta za 37eura (ukupno za sva 4 kotača - 10 eura kotač), plaćao sam u kunama pa se je prodavač zeznuo u proračunu inaće bi ispalo 50 eura.
Ja neznam kakve su to marže na robu u HRV.