Ma lood ko struja, Gagi pobaco pola stvari iz kola a meni sve uze od alata pa nemam cime da se igram.
Dejca, dodje meni danas majstor za kapiju a samara mu natovarena svime i svacim. Pitam ga ja sto to radi a on mene pita jel znam ja sta je samar ... reko znam, a on lepo kaza pa ja vozim Lada SAMAR..a.. Tovari 300 do 350 kg na krov, gepek pun gvozdja i jos 2 aparata za varenje a oni teski ko .... Ja se seti tebe i tvog krovnog gepeka kad si pricao sta sve stavljas i tovaris na njega ..
Ja sam vozio komplet ogradu za groblje, hteo musterija da je iz jednog komada nepita sta kosta. Ograda bila 3x3. Ali najace je bilo kad sam terao mesalicu na krovu, publika koliko hoces. I u ponedeljak cu da je tovarim cevima ako su stigle u gvozdjari.
travelman wrote:
A djubrovnik je stavljen da stiti farbu od fena, palo je peglanje branika pa sam zato i stavio ono drvce kao kalup. Dare, nista mi drugo nije palo na pamet, farba nije ogrebana a to mi je prvo sto sam cuvao. Pa ne mislis valjda posle svega kako se odnosim prema njoj da cu je ogrebati na tako banalan nacin. Improvizacija je bila u toku. I uspela. .
Ne mislim na grebanje do lima nego sigurno je ostao trag kao od noktiju na bravama. Fali meka krpa između ...
Ali u tom trenu sam bio jos u soku i pod uticajem sta je moglo sve da bude. Moglo je da mi fali pola auta, da sam bio samo pola metra nize parkiran udario bi me u prednji levi tocak ili u prednji stub. Ovako mi je samo ulubio branik ali sam ga opravio, svaka mi cast... ...
Prihvatam savet, sledeci put joj poklanjam vise paznje pri nekoj intervenciji.
Danas smo se moja Samara i ja ponovili, jedno veliko i javno HVALA za kolegu koji svakodnevno vozi belu 3v Samaru a Lanciu i druge modele samo kada ide u picolov ... ...