Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
Boki78
Re: Lada Samara 1.3
Imamo, al njegova umetost je oslikana u tome kako da se zaradi, a ne da se nadje dobar auto za mel pare. Ovo drugo je nepostojece bice 
Pa on mi je vec rekao da hoce da mi da 600 evra, ako je ja otkupim posle za 700 
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman

screenshot software
...
Imam ja da ti ponudim jednu za te pare ...
Gume odlicne mada su dve ispustile do kraja i tako stoje zadnja 2 meseca jer auto nije u voznom stanju. U slucaju kupoprodaje, morao bi da se slepa ali ne znam koliko bi to bilo izvodljivo jer je rucna ostala podignuta pa su paknovi zapekli ...
P.S. Tada sam dobro prosao jer su mi oprostili kaznu posto je utovar bio rizican ...
Cena je fixna i ispod toga je ne dajem jeftinije ...
-
Boki78
Yep, ako predjes preko toga da je ugazila 173.000km i da se nalazi u selcetu izmedju topole i race, sto ce reci odrzavana lokal metodama, onda da 
Koja ??travelman wrote: Imam ja da ti ponudim jednu za te pare ...... 1.3 3v 4b, motor prezubcio jer je kais pukao u toku voznje ......
Koliko km. je presla tamo nema da pise, ti li so zvao? Udarena je napred na suvozacevu sranu, ali ovako lepo stoji. Unutra nije losa.Boki78 wrote:Yep, ako predjes preko toga da je ugazila 173.000km i da se nalazi u selcetu izmedju topole i race, sto ce reci odrzavana lokal metodama, onda da
-
travelman
Odakle. bre, meni crvena ...Koja ??...tvoja crvena
...
I Skora se hvali da njegov ljubimac lepo stoji ... ali ipak ima problema kad treba da ga ubaci u prvu ili drugu ...ali ovako lepo stoji
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
Hoces da kazes da je tvoja Samara stradala?travelman wrote: Imam ja da ti ponudim jednu za te pare ...... 1.3 3v 4b, motor prezubcio jer je kais pukao u toku voznje ...
...
Gume odlicne mada su dve ispustile do kraja i tako stoje zadnja 2 meseca jer auto nije u voznom stanju. U slucaju kupoprodaje, morao bi da se slepa ali ne znam koliko bi to bilo izvodljivo jer je rucna ostala podignuta pa su paknovi zapekli ...... jedino resenje je slep sluzba, taj trosak ide na moj teret ali obzirom da su kosevi i sajtne pokazali znake umora postoji opasnost od ostecenja pri utovaru/istovaru. Ovo pricam iz iskustva jer znam da je pocela da se uvija i pucketa iz pravca patosa kada je pauk jednom prilikom pokusao da je podigne.
P.S. Tada sam dobro prosao jer su mi oprostili kaznu posto je utovar bio rizican ......
Cena je fixna i ispod toga je ne dajem jeftinije ...... Vredi te pare a i taman mi toliko treba da kupim nove patike ...
...
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
-
travelman
Nisam tajanstven nego mi nije do kucanja, ne moraju pojedinci da se slade mojom mukom. Eto ga Skora prvi, prati i kibicuje forum iz potaje i samo ceka koga ce sta da strefi a onda uskace sa 200e odkupnine. E pa nece se nagledati tog filma, u toku su pregovori sa Boki.jem78, radije cu njemu da izadjem u susret jer je i on uvek bio fer i korektan prema meni. Davace mi za nju 15e mesecno do kraja godine i to je to ... pa kolko god da to bude, meni je najmanje bitno jer znam da je otisla u prave ruke ...
I ja sam misleo na crvenu onu koju si prodao, ni nakraj pameti mi nije doslo da je u pitanju aktuelna samara. Toloko si je pazio i postovao a eto kako ti je uzvratila.
A i ovo me iznenadilo. Cinilo se da je bas zdrava.
A i ovo me iznenadilo. Cinilo se da je bas zdrava.
travelman wrote:ali obzirom da su kosevi i sajtne pokazali znake umora postoji opasnost od ostecenja pri utovaru/istovaru. Ovo pricam iz iskustva jer znam da je pocela da se uvija i pucketa iz pravca patosa kada je pauk jednom prilikom pokusao da je podigne.
-
Boki78
Travi i ja smo pricali i dosli do zakljucka da ce joj bolje biti kod mene u garazi nego da Strumpf opet ojadi dajpeta za 350e, pa cemo tako i postupiti 
Pa ja godinu dana pisem da je trula kao djevdjir ....i njegova i Gagina ....ali niko nece da me slusadejca wrote: A i ovo me iznenadilo. Cinilo se da je bas zdrava.
...
....ma nema nista od ta poslaBoki78 wrote:Travi i ja smo pricali i dosli do zakljucka da ce joj bolje biti kod mene u garazi