CUSTOM LADA 2106
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- finaldesign
Helloouu evo vratih se sa mora....
dovezli mi i lajku na more, sve je ok proslo sto se tice puta, lad anaravno izgurala
Eh da i mala ispravka, nije puko lanac (uzgred ni ja nisam cuo da je nekom pukao...to se dacha malo zaneo
) samo veliki spaner i usled razlabavljenog lanca, stigli se ventili ali nista strasno. Iznenadise me sa tapacirima, ali svak im cast hehe, nije sto je moja ali 
dovezli mi i lajku na more, sve je ok proslo sto se tice puta, lad anaravno izgurala
Eh da i mala ispravka, nije puko lanac (uzgred ni ja nisam cuo da je nekom pukao...to se dacha malo zaneo
To Sam Ja Mare
- josif visarionovic
- Site Admin

a sto je problem spaliti ladin motor?!? ja to ocas posla, sahranio vec tri dosad. malo losiji spaner lanca, oprzis je po gasu, stignu klipovi ventile, pokrive i polome sve redom, ako imas srece oce da pukne i glava...
nego hura doteraj ti to lepo kod zemunaca da ti uglavimo jednu pravu masinu pod haubu. morace malo da propati i taj tepih i to oko rucne ali nece mnogo da ga boli
nego hura doteraj ti to lepo kod zemunaca da ti uglavimo jednu pravu masinu pod haubu. morace malo da propati i taj tepih i to oko rucne ali nece mnogo da ga boli
j***** auto bez kardana
shta bi to stavio , a da mora da se seche ... mi planiramo 20 16v sedicivalvole iz coupea ili tipa moze i turbo , ili hgt ali bolje prva varijanta poshto je shraf na shraf ... i bez polemike da nije shraf na shraf jer sam ja stavio taj motor u mojim kolima na ladin menjach i na ladine nosache motora samo prebacio one metalne ushke sa ladinog bloka na ovaj ... a za hgt nisam siguran da li je sve isto ali reklisu mi da je isto ...
ako mislis neki ozbiljniji menjac, a valjalo bi po meni, nece stati u tunel.
hgt jeste isto
pa kod mene su nosaci motora i bili odprilike jedina stvar sraf na sraf. sve ostalo - prepravljaj.
nije neka nauka ali ima puno toga.
kako trpi lajkin menjac 100+ konja?
ja valjda nisam imao srece sa ladinim menjacima, svi su vec bili u problemu kad sam ja kupovao te lade. 4 kom u 3 lajke crkose. zuje, zvizde, ispadaju iz brzina i na kraju - ubacih od fiata. keva je. precizan do bola, ne cuje se uopste.
moze i od forda, slicniji je ladinom po velicini. od nekog v6, neunistivi su
najzad sam danas ukebao hurinu ladu na parkingu, prvi put je vidim uzivo
EXTRA
nije da ja tu ne bi neke stvari uradio drugacije ali to je stvar ukusa a o ukusima ne vredi
skidam kapu za trud, i umece.
jel ono koza na tapacirima ili skaj?
jel zezaju panduri zbog pred. tablice? stavio bi i ja malu, ova mi bas kvari koncepciju
a za farove?
pozz, svaka cast majstori!
hgt jeste isto
pa kod mene su nosaci motora i bili odprilike jedina stvar sraf na sraf. sve ostalo - prepravljaj.
nije neka nauka ali ima puno toga.
kako trpi lajkin menjac 100+ konja?
ja valjda nisam imao srece sa ladinim menjacima, svi su vec bili u problemu kad sam ja kupovao te lade. 4 kom u 3 lajke crkose. zuje, zvizde, ispadaju iz brzina i na kraju - ubacih od fiata. keva je. precizan do bola, ne cuje se uopste.
moze i od forda, slicniji je ladinom po velicini. od nekog v6, neunistivi su
najzad sam danas ukebao hurinu ladu na parkingu, prvi put je vidim uzivo
EXTRA
nije da ja tu ne bi neke stvari uradio drugacije ali to je stvar ukusa a o ukusima ne vredi
skidam kapu za trud, i umece.
jel ono koza na tapacirima ili skaj?
jel zezaju panduri zbog pred. tablice? stavio bi i ja malu, ova mi bas kvari koncepciju
a za farove?
pozz, svaka cast majstori!
j***** auto bez kardana