Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Iz Samare u Samaru
Skide ih covek dok sam trepnuo.Ni volan nije ispravio
.....i ode on
......a sarmu probao nije 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ostali vozni park je za po selu da ga vidi narod al kao sto se zna ja ga uvek vidim u samari 
- aleko-2141
ocu ja sarmu 
Ti jedi kifle kao sto si rekao
...a nije libra 
E quu...c - sad ne znas sta vozimaleko-2141 wrote:ostali vozni park je za po selu da ga vidi narod al kao sto se zna ja ga uvek vidim u samari
- aleko-2141
Biciklo 
-
travelman
Ne smem da komentarisem Aleka, posle ce opet da me pita zasto ga ima u svakom mom postu ...
...
A sad na temu koruba ...
....
Maznuo bih ja nji i ranije ali sam se bojao sta cu ugledati ispod njih ...
.... Danas sam se licno uverio u njihovu delotvornost, ceo auto je u xyz stanju ali je zato ispod koruba bio ko nov ...
...
A sad na temu koruba ...
Maznuo bih ja nji i ranije ali sam se bojao sta cu ugledati ispod njih ...
...ali bar nije havarisan u prednje krilo kao nekitravelman wrote: ceo auto je u xyz stanju
...sa banana sedistemaleko-2141 wrote:Biciklo
Last edited by skora on Tue Oct 07, 2014 7:32 pm, edited 1 time in total.
- aleko-2141
sad me zanima sta ces da kazes 
korube zakon, ja sad kad sam radio auto niko ne veruje da nisam radio rubove i koseve
korube zakon, ja sad kad sam radio auto niko ne veruje da nisam radio rubove i koseve
-
travelman
Ja ti verujem, skide one korube danas i umesto rupetina ja zatece fabrikanu ...
...
Sad kad manekenisem auto moram da izbegavam levi profil zbog udarca, slikamo se samo od napred ili straga ...
...
Montirao sam samo levi, namucise jer je levi branik malo kriv a i nosaci su iskrivljeni ... nije sve leglo ko dupe na nosu ...
...
Sad kad manekenisem auto moram da izbegavam levi profil zbog udarca, slikamo se samo od napred ili straga ...
Montirao sam samo levi, namucise jer je levi branik malo kriv a i nosaci su iskrivljeni ... nije sve leglo ko dupe na nosu ...
Dakle sutra cu ostati i bez nosaca ...jel
...c c c pa gde ce ti dusa jeeee.Kako da uzmem 630e majke ti 
-
travelman
Danas smo se malo igrali, bio je lep i suncan dan pa reko ajde da ubijem dosadu ...
...
Prvo sam zalepio popisanka, neke lepe anegdote me vezuju za vw pa mi je to preslo u tradiciju da imam na svakom autu ...
...
Za Aleksu, kao posrednika u nabavci ...
...

OndaK sam zamenio gumice nazuvice na pedalama, odavno nisam imao neki trosak za Samaru pa reko ajd da se ja malo istrosim a nju ponovim ...
...
Obrnuo sam jedan krug, sad mnogo bolje prima gas a abs kopa u mestu. Lakse se menjaju i brzine, predpostavljam da je to zbog novih nazuvica pa ovu intervenciju preporucujem svakome ko drzi do sebe i svog ljubimca ...
...
Za Gagu, kao posrednika u nabavci ...
...
P.S. A onom drugom ...
...

A pod rednim brojem 3 je ....
.... dijagnoza uzroka kvara na zadnjoj levoj stopaljci ...
Desetak dana mi nije radilo levo stop svetlo, obzirom da nisam strucan po tom pitanju a i slabo poznajem tu tematiku, molio sam Skoru nekoliko dana da dodje i to mi popravi jer sam procitao u njegovoj temi kako se hvalio da je uspesno resio slican problem kod sebe. Naravno, ladno me je coolirao sa nekim pricama kako tu ima posla da se lemi, vari, menjaju stampane ploce i ... bla bla truc truc ...
...
Zakljucak ... sijalica izgubila kontakt, sve uspesno obavljeno a njemu se javno zahvaljujem sto nije dosao ...
... ...
...

Posto su svi radovi odradjeni brzopotezno, uzeh i ove vratne pozicije ili kako se vec zovu, da ocistim i pripremim za montazu.
Jedna stvar mi nije jasna a nemam prilike gde da vidim. Da li se pozicije montiraju vodoravno ili uspravno ...
...
Skinute su sa stare Lade ali nisam obratio paznju kako su stajale ...
...
Totalno ne bitno, ali da se drzim orginalnosti ...
...

Prvo sam zalepio popisanka, neke lepe anegdote me vezuju za vw pa mi je to preslo u tradiciju da imam na svakom autu ...
Za Aleksu, kao posrednika u nabavci ...

OndaK sam zamenio gumice nazuvice na pedalama, odavno nisam imao neki trosak za Samaru pa reko ajd da se ja malo istrosim a nju ponovim ...
Obrnuo sam jedan krug, sad mnogo bolje prima gas a abs kopa u mestu. Lakse se menjaju i brzine, predpostavljam da je to zbog novih nazuvica pa ovu intervenciju preporucujem svakome ko drzi do sebe i svog ljubimca ...
Za Gagu, kao posrednika u nabavci ...
P.S. A onom drugom ...

A pod rednim brojem 3 je ....
Desetak dana mi nije radilo levo stop svetlo, obzirom da nisam strucan po tom pitanju a i slabo poznajem tu tematiku, molio sam Skoru nekoliko dana da dodje i to mi popravi jer sam procitao u njegovoj temi kako se hvalio da je uspesno resio slican problem kod sebe. Naravno, ladno me je coolirao sa nekim pricama kako tu ima posla da se lemi, vari, menjaju stampane ploce i ... bla bla truc truc ...
Zakljucak ... sijalica izgubila kontakt, sve uspesno obavljeno a njemu se javno zahvaljujem sto nije dosao ...

Posto su svi radovi odradjeni brzopotezno, uzeh i ove vratne pozicije ili kako se vec zovu, da ocistim i pripremim za montazu.
Jedna stvar mi nije jasna a nemam prilike gde da vidim. Da li se pozicije montiraju vodoravno ili uspravno ...
Skinute su sa stare Lade ali nisam obratio paznju kako su stajale ...
Totalno ne bitno, ali da se drzim orginalnosti ...

jurim da nadjem temu samo da bi video kako je nalepnica ispala 
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Ja sam cuo kada se stave ove papucice da auto dobije par konjica vise 
Samo Samara Srbina Spasava