BA3 2108
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: BA3 2108
aj da vidimo kakav si majstor 
Samo da ja TEBEtravelman wrote:Samo da te obavestim da tu finiju masinicu nemam
Ti mislis na klasicnu slajfericu samo manjeg gabarita koja u ovom slucaju nije od pomoci.Kako ove prevoje i useke sto je tabla isprofilisana sa slajfericom da uradimo ...nikako
Za to nam treba Modelarska bušilica - glodalica koju ja imam ,i ona ima dosta nastavaka ,izmedju kojih ima i nekoliko sa smirglicama,a kad je zakacim na ovu dugacku sajlu,sa tim pinom (nastavkom) koji stavim,mogu prakticno da pridjem i ispratim svaku krivinu i prevoj .....
O ovome ti pricam
Pa nikakav ...vec znamoaleko-2141 wrote:aj da vidimo kakav si majstor
-
travelman
Sta je ovo ...
... pa to neki zubarski komplet ...
Onaj zeleni bodi sam i ja imao, mislio sam da ces raditi sa necim drugim pa ti ga zato nisam ni spominjao.
... pa to neki zubarski komplet ...Onaj zeleni bodi sam i ja imao, mislio sam da ces raditi sa necim drugim pa ti ga zato nisam ni spominjao.
travelman wrote:Sta je ovo ...... pa to neki zubarski komplet ...
Pogledaj ovu liniju profila sto sam ti obelezio

......nju ako bi iz ruke radio ,moras da presavijes smurglu i ona odmah pukne tu na prevoju i ti prakticno drljas kartonom.....ovako samo pustim masinicom iz ruke i linija kao laserom da je izvucena
Nema na cemu...
Ovi iz Maka na svaki proizvod stampaju Proizvodjac: Vaz, za svaki slucaj...
Ako je i ono crevo za vodu bilo Vazovo
Ovi iz Maka na svaki proizvod stampaju Proizvodjac: Vaz, za svaki slucaj...
Ako je i ono crevo za vodu bilo Vazovo
Samo Samara Srbina Spasava
Dali ta prodavnica mak šalje delove brzom poštom. U LE ima samo jedna prodavnica koja prodaje delove za ladu a meni trebaju još neki delivi za servis da nabavim.
- aleko-2141
ovi migavci bi trebalo da pasu kod mene, ako je to to onda i meni dva bela 
Šta bi sa tablom jel valja ono sa plastikom?
Valja choksi....kao kamen je na mestima koje sam obradjivao.....mislim da ce biti dobitna kombinacija.
Usherem se sav od prasine pa mi ni ne padne na pamet da slikam ...ali sam sad na trecoj ruci poliestera....Susim ga po 24h bas iz straha da se lepo ne uhvati pa da se eventualno ne odvoji,ali posle prve ruke ,i grube popune naprslina,kad se to vezalo,sve posle je ustvari nadogradnja na predhodno.
OBAVEZNO vodenom smirglom na suvo zaglancati na pocetku mesta koja se obradjuju poliesterom da bi se ubio onaj sjaj/lak !!!!Bolje hvata na rapavo nego na glatko.....
Mislim da sam sutra (ako stignem) u plastik prajmeru,pa cu opaliti neku fotku da vidite kako izgleda....sad je pozicija recimo kao prva ruka VIZUELNO,ali pod rukom RAVNA
Pitanje za sve
- Dvoumim se za spric git u spreju nakon plastik prajmera.Sta mislite???
Moram nesto finije od poliestera ,pa sam mislio to???

Usherem se sav od prasine pa mi ni ne padne na pamet da slikam ...ali sam sad na trecoj ruci poliestera....Susim ga po 24h bas iz straha da se lepo ne uhvati pa da se eventualno ne odvoji,ali posle prve ruke ,i grube popune naprslina,kad se to vezalo,sve posle je ustvari nadogradnja na predhodno.
OBAVEZNO vodenom smirglom na suvo zaglancati na pocetku mesta koja se obradjuju poliesterom da bi se ubio onaj sjaj/lak !!!!Bolje hvata na rapavo nego na glatko.....
Mislim da sam sutra (ako stignem) u plastik prajmeru,pa cu opaliti neku fotku da vidite kako izgleda....sad je pozicija recimo kao prva ruka VIZUELNO,ali pod rukom RAVNA
Pitanje za sve
- Dvoumim se za spric git u spreju nakon plastik prajmera.Sta mislite???
Moram nesto finije od poliestera ,pa sam mislio to???
- aleko-2141
Tecni cement, popkriva neravnine i zavrsni sloj je glatak
Cement u spreju ??? Mislis ???
- aleko-2141
ne znam da li ima u spreju, ne spric git nego tecni cement