To je tvoje misljenje,ja bas mislim da je u tonu,a inace o estetici polemises sa buducim arhitektom(moja malenkost). :roll:P.S.Nisam znao da je Vrsac prepun cigana!
milan ue wrote:A i cini mi se da cigani ne voze samare,vise vole specijalke!
UZEO SI MI REČ IZ USTA!
Elem, znam već šta će da "legne" pozadi, pričali smo, tako da... ovako zatamnjena zadnja svetla su samo privremeno rešenje. Slike su super. Trebali bi nabaviti jedan širokougaoni objektiv i tako slikati automobil. Znaš kako onda slike ispadaju fantastično... ne mo'š da zamisliš!
milan ue wrote:Znaci specijalke ni cigani vise ne voze!
Niko ih više neće... pa ni cigani... eto na šta je Marko spao, kada vozi ono što ni cige neće. Bože, bože...
Hvala bogu nijednog ciganina nisam video u Samari. Isključivo naši ljudi, i eventualno pokoji rus sa buvljaka. To se tebi Marko pričinjava, haluciniraš, vidiš ono što želiš da vidiš, u matriksu si definitivno
To možeš samo da sanjaš, ljutiša Jer, ja ne vidim da neko nije razgovor, naprotiv. Eto odmah smo se nas trojica raspričali, vidiš kako sve brzo ide - pljušti poruka za porukom.
Zbog takvih,negativnih,kao sto si ti,coveku pada na pamet i to da uradi,ali ima ovde mnogo pozitivnih i prijateljski raspolozenih ljudi,tako da o tome mozes da sanjas!