Altinjanin 112
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Re: Altinjanin 112
E Poglavico nasa,ti se izgubis,a kad se pojavis odmah rasturas pola kola.Ili ti je samo raspalo,ali ti dodje na isto sa manje rada! 
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Imre
Pa to i ocekujem da mi kucas na vrata!Manje muke da vas jurim okolo,ali dodji sa istim onim mangupom sa kojim me ogovaras iz ledja,pa da vam ja pokazem...altinjanin wrote:Ma hajde......dacu ti ja...samo me kecas iz''svabije''ali docices ti ovde...samo nemoj da se iznenadis ako ti zakucam na vrata!!!
A za pivo cu jos da razmislim,zeznut si ti i bez toga!Mozda neki sa manje alkohola?
- altinjanin
A za pivo cu jos da razmislim,zeznut si ti i bez toga!Mozda neki sa manje alkohola?
-zao mi je,to je neprihvatljivo!!!!

-zao mi je,to je neprihvatljivo!!!!
- Imre
Pa pravo pivo nisi ni pio,samo te sa sokicima!Poglavica No.1 wrote:A za pivo cu jos da razmislim,zeznut si ti i bez toga!Mozda neki sa manje alkohola?
-zao mi je,to je neprihvatljivo!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- altinjanin
-Ti ces da mi kazes sta sam pioImre wrote:Pa pravo pivo nisi ni pio,samo te sa sokicima!Poglavica No.1 wrote:A za pivo cu jos da razmislim,zeznut si ti i bez toga!Mozda neki sa manje alkohola?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Imre
altinjanin wrote:-Ti ces da mi kazes sta sam pioImre wrote:Pa pravo pivo nisi ni pio,samo te sa sokicima!Poglavica No.1 wrote:A za pivo cu jos da razmislim,zeznut si ti i bez toga!Mozda neki sa manje alkohola?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
altinjanin wrote:Sredicemo sve to,mogu zatvorenih ociju da sve rastavim i sastavim![]()
![]()
![]()
uz 'ladan Radler grejp.ihaj....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
altinjanin wrote:Grejp![]()
2 katrona
![]()
altinjanin wrote:Eh...pa da pocnemo....dana 24-og.juna odrzan je Lada skup na starom mestu...skupu su prisustvovali:,Admin,moja lepsa polovina,Bakivet-njegova lepsa polovina,Elektronicar,[V]lada,Vazman,njegov drugar,Boki 78.skup je protekao sjajno,pilo se jelen-grejp pivo i limun,pricalo,razmenjivalo iskustva...slike govore sve..pa..uzivajte....
altinjanin wrote:...ja sam koristio limun,breskvu,jabuku,grejp,narandzu...
Sve evidentirano!Ogovaracu!altinjanin wrote:Preporucujem da svako ko bude dolazio ponese neko pivce[mislim na one sokice vocne],pa da se gostimo dok pricamo,a posle mozemo otici negde na nesto konkretno,da ne bude da se olesimo na parkingu,a posle da nas zaustavljaju pa da duvamo![]()
![]()
[preporuka,jelen-grejp,sjajno je]
![]()
![]()
- altinjanin
- Imre
Nemoj sad da se izvlacis,molim te! 
- altinjanin
-Ja nisam video,San Miquel mi je sjajno pivo,klizi kao voda,nije jako..ufffffffffftravelman wrote:Jel si probao valter.a ... ima li ga tamo ili je to samo reklama.
-
travelman
Prosle nedelje slusam i gledam Batu u emisiji kod Vanje B. Spomenu i pivo ali nisam cuo ceo razgovor jel sam se kasno ukljucio.
Zato te pitah, reko da nisi probao pa da nas informises i das neki komentar iz prve ruke.
Zato te pitah, reko da nisi probao pa da nas informises i das neki komentar iz prve ruke.
- Imre
Ma mani ga,slikao sa susednog stola.
Imam neki predosecaj,da da sam u Srbiji sad bi vec zvonio telefon...
Imam neki predosecaj,da da sam u Srbiji sad bi vec zvonio telefon...
- altinjanin
Eh...Imre....
-pre neki dan otisao sam da resim problem curenja vode-antifriza.U pitanju je bio mali hladnjak ili grejac kabine.Nacisto truo,curi na sve strane.Skida se komplet plastika ispod brisaca,pozarni zid,mnogo je je...eno jer imam i plin,doci do crne one kutije gde je klapna grejanja,pa ispod nje je mali hladnjak.ali dobro,uspesno je zamenjeno oko 25e je hladnjak,cisto da se zna,novi tip,posto ima 3 tipa.Ujedno sam i filter kabine zamenio kad smo sve skidali.Otisao je i nosac motora[koska],gornji,tako da sam i njega morao da zamenim.Takodje sam posle 3 godine otkad imam plin zamenio i neka creva od plina,sto ide od isparivaca do velikog filtera.
-pre neki dan otisao sam da resim problem curenja vode-antifriza.U pitanju je bio mali hladnjak ili grejac kabine.Nacisto truo,curi na sve strane.Skida se komplet plastika ispod brisaca,pozarni zid,mnogo je je...eno jer imam i plin,doci do crne one kutije gde je klapna grejanja,pa ispod nje je mali hladnjak.ali dobro,uspesno je zamenjeno oko 25e je hladnjak,cisto da se zna,novi tip,posto ima 3 tipa.Ujedno sam i filter kabine zamenio kad smo sve skidali.Otisao je i nosac motora[koska],gornji,tako da sam i njega morao da zamenim.Takodje sam posle 3 godine otkad imam plin zamenio i neka creva od plina,sto ide od isparivaca do velikog filtera.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
pobedio si u odrzavanju auta