Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Kakvu limariju ima golf 3, čitao sam negde da od 94 pa na ovamo je pocinkovana.
Nisam skontao ko nema sajtneBoki78 wrote:Ima i Strumpf golfa 3. Strumpf tog golfa ima, a on sajtne nemaaleko-2141 wrote:Koji ce ti djavo samo sebi stvaraš problem, prozor je majka , imam ja trojku prešla 105 000 sa troje vrata
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ovaj je 96 i nema plin
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Gago wrote:Dacu mu je za napolitanke
Pa Strumf odavno nema ni golfaBoki78 wrote:Pa Strumpf odavno nema sajtne
...i manite se Vi Strumfa
Losiju od dvojkedejca wrote:Kakvu limariju ima golf 3, čitao sam negde da od 94 pa na ovamo je pocinkovana.
Nije pocinkovana
Punto je svemirski brod za Yugica,a Yugic je svemirski brod za peglicu ...neznam odakle ti ideja da uopste poredis te automobile kad nemaju nikakvih dodirnih tacakadejca wrote:Punto ti je zamena za yugića ili peglicu
Pa onda cutidejca wrote:U punta nisam sedao
....... https://s17.postimg.org/9zcr7dnzj/eb17b2b6.gif (citaj vari) sanke i krcaj karamele
....sve vi znate iz JNA 
Pa poredim ih po tovarnom prostoru, imaju za putnike i jednu torbu i vozi ih pola srbije. Pusti ti mene i travija, mi zivimo od nasih deset prstiju i imamo cist obraz. Kad mi nekome nesto prodamo ili uradimo/popravimo drugaru i ne naplatimo nista, od nas se ne gase svetla na ulicnim banderama.
Hvala ti za info za golfa.
Hvala ti za info za golfa.
-
travelman
Tako je brate mojPusti ti mene i travija, mi zivimo od nasih deset prstiju i imamo cist obraz
Tacno je da ti i ja vozimo truLJe ali nam zato obraz sija u mraku
Kakav je takav je ali je moj, kamo srece da ga nisam nikada ni upoznao ali sta je tu je
Gore je Strumpf sve lepo objasnio, moje misljenje tj iskustvo je da je bolje imati dobru Samaru nego dvicu dvojku ... jer G2 u ok stanju nije moguce naci. A ako je nadjes, nije na prodaju. O G3 je suvisno i diskutovati.
Kukas za klimom
image hosting free .... dok ti i ja razmisljamo da li da kupimo 200 ili 250 gr podriguse.Kolegi na seniku riknule neke poluge klime ... 20e deo a 10000 din za ruke. Morala je da se rastura komplet konzola, kaze da se majstor ubio 2 dana od posla dok je to rasturio i sklopio. A onda mu je crkao potenciometar
Moj glas ide za puntica. Fino ide po gradu, malo trosi a jedina mana mu je sto ti kao dvometras ne bi mogao u njemu da https://s21.postimg.org/y2c6v3raf/1srcv.gif ..
Kad skolica bude gotova, diploma u dzepu a svakog 15. leze kinta na racun, sve ce ti biti bolje od Samare pa vozi sta ti je milo.
A sto se tice tastovog vepra u gepeku, zaboravi na tu pricu. Ozeni neku iz grada pa svaki dan klopa u restoranu ili ketering stize kuci. E samo na tome i takvom stilu zivljenja zavidim Strumpfu
Videcemo, ima jos vremena...
Nego ako se bude rasturala, posto kontam da niko nece da kupi neregistrovanu Samaru, trulu i sa isteklim atestom
, Boki ima menjac ako je uopste dobar, a i Travi neka skine neki deo, ostalo ce ici na prodaju ako budem imao vremena sa tim da se zezam, a lim na kilogram...
Nego ako se bude rasturala, posto kontam da niko nece da kupi neregistrovanu Samaru, trulu i sa isteklim atestom
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Vidi se ko je ovde pravi brat
... Tako se ophode pravi forumasi prema braci Samaricanima
.... a ne kao neki drugi pojedinci
...
-
Boki78
A kad ih sve skupis na gomilu, jel zajedno imaju barem pola jedne sajtne?skora wrote:Pa Strumf odavno nema ni golfa....... astru vozi gospoDZa umesto golfa .....a cera i ja citroene
Dejco, nemoj da si bezobrazan i da nipodastavas vestinu naseg brata Strumpfa. Ne mora on nista da popravlja da bi se bandere gasile. Sasvim je dovoljno da ga badera ugleda pa da se u pokusaju spasavanja od mucne propasti samougasidejca wrote:Kad mi nekome nesto prodamo ili uradimo/popravimo drugaru i ne naplatimo nista, od nas se ne gase svetla na ulicnim banderama.
Ja predlazem da on otvori agenciju za kupi-prodaj vozilo (USPEH ZAGARANTOVAN). Agencija bi se bavila uslugama da skorić ide sa kupcem da se pogadja za vozilo i ako je prodaja u pitanju ondak da prodaje vozilo. Mislim da bi se obogatio ovim zanatom trange/frange.
-
travelman
On se obogatio i bez otvaranja agencije. Kad bi ti dosao u nase selo Mirijevo, video bi da su se sve bandere samoubile
....
Tako je prijatelju, kad bi počeo da se bavi proizvodnjom tad bi se od njega moglo napraviti da bude čovek. Ali ovako zaradjena para bez kapi znoja i napravi ljude bez osećanja koji bi samo da zeznu drugu stranu.
A te babdere koje su pogašene tuda mora da su prošli automobili koje je on obrnuo preko njegove ruke a prodavci ih prokleli.
A te babdere koje su pogašene tuda mora da su prošli automobili koje je on obrnuo preko njegove ruke a prodavci ih prokleli.
-
Boki78
Ma jok to su one sto su videle kako radi struju na kolima pa su se postedele muke i ocajanja