Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
ovog sam se setio, lada naes clana 
- aleko-2141
razmisljam, srp i cekic, moskvicev logo, nove ENZo posto su na felnama ostecene, malo svetlije boje od auta da uradim natpis auta i na prednja vrata tj pragove lajsnu 'moskvic' , nalepnica SRB isto malo svetlija od auta cisto da se vidi
- aleko-2141
fora jeste al da nije malo sto bi rekli komunisticki 
bice da ej crko servo tako da cu sutra porucim drugi, ako za vikend uhvatim vremena da ga namestim onda moze da se vozi kako dolikuje
bice da ej crko servo tako da cu sutra porucim drugi, ako za vikend uhvatim vremena da ga namestim onda moze da se vozi kako dolikuje
- aleko-2141
nema u maku, zvao sam neki dan kada sam ti trazio broj, nije isti, gledao sam.
- Milovanovic
- Automobil: Lada 2107, Alfa 156
Kolega, vidim da ti treba pomoc,sto se nalepnica tice moskvic
A problem sa servom, vidi da se nije otkacilo malo crevo sto vodi ka instrument pokazivacu economy(racva se sa debljeg creva,koje spaja servo sa usisnom granom).
Ako te interesuje servo, mogu da pitam druga jel ima on za prodaju
A problem sa servom, vidi da se nije otkacilo malo crevo sto vodi ka instrument pokazivacu economy(racva se sa debljeg creva,koje spaja servo sa usisnom granom).
Ako te interesuje servo, mogu da pitam druga jel ima on za prodaju
- aleko-2141
za nalepnice ima vremena, creva su dobra, stavih novi servo malo pre, sad visoka-tvrda papucica al opet nece da koci, ne znam vise sta je, ko da nema silu pritiska, klipovi svi normalno rade tj izadju i vrate se, vazduh sam ispustio bar 10 puta, kad uspustam ulje na prednjioj strani ide mlaz dva metra, pozadi malo teze zbog petog al opet curi, jedino mi ostaje da izbacim neki tamo razdelnik da on ne zeza.
To li te kocnice i dalje zezaju. Pa valjda si onomad pisao da si promenio glavni kocioni i da koci ili se umedjuvrenu jos nesto desilo.
- Milovanovic
- Automobil: Lada 2107, Alfa 156
Ako mozes kompresorom produvaj vodove, rasturi glavni kocioni,klesta vidi da nema nekih deformacija to bar nije puno posla
Proveri, podesi duzinu klipica kod pedale onaj sto gura kocioni, on mozda izbacuje mlaz ali ne tera klip kocionog do kraja i ne potiskuje ne ubacuje dovoljnu kolicinu ulja u sistem
Ili mozda ne valjaju gumice na kocionom cilindru, nema veze on izbaci mlaz ali to je kratkotrajno mozda vraca ulje nazad u posudu i nema konstantan pritisak
Proveri, podesi duzinu klipica kod pedale onaj sto gura kocioni, on mozda izbacuje mlaz ali ne tera klip kocionog do kraja i ne potiskuje ne ubacuje dovoljnu kolicinu ulja u sistem
Ili mozda ne valjaju gumice na kocionom cilindru, nema veze on izbaci mlaz ali to je kratkotrajno mozda vraca ulje nazad u posudu i nema konstantan pritisak
- aleko-2141
cevi, creva nova, klesta otvarana zamenjene gumice a inace pre je super kocio, kocioni uradjen i kaze da ga probao na 4 bara koliko se i proba, servo stavio nov juce sad je visoka al opet nema te sile da koci, onaj sraf u servu cim se malo odvrne blokira tockove i znaci njega ne dirati, ostalo mi da blokiram skroz zadnje kocnice i da vidim hoce li da koce prednji kako treba.