ajd redom:
hvala na komplimentima za lubenicarku. to i jeste fora, pijacarski auto a ide....
lozio sam se i ja na nsu pre 10-11 godina, cak sam i nasao jedan tts u podnosljivom stanju a onda sam seo u njega i shvatio da nece ici. visok sam 192 i imam 100kg. pokusajte da me zamislite za volanom nsu
nego marko poruci ti panele limarije iz nemacke, nsu trune iz sve snage pa ni taj tvoj nije izuzetak, nemoj da ti ga ovdasnji limari krpe "na fleku"
kad zumiras slike narandzastog nsu lepo se vidi kako su sirene felne, ista tehnologija sirenja kao i kod mene. stvar pouzdano i provereno funkcionishe
tunel menjaca:
pogledajte najnoviji dodatak vozilima clanova. neki hrvati sa 2101, motorom iz lanchia thema i menjacem iz argente. ima fotka kako taj menjac stoji u isecenom tunelu. ima jos. ceo prednji deo kardana stoji za oko 5cm vishe pa se mora dizati tunel sve do zadnjeg sedista. sve sam to i ja morao da odradim. dobra strana je sto sad auspuh moze po sredini. moja zamerka menjacu od argente je rucica izbacena nazad pa dolazi tacno na mesto rucne kocnice u ladi. gde ce da stave rucnu ne smem ni da zamislim. ma koj' ce im, to je i tako trkalica, nije za drumsku voznju
karter:
momci sa 2101 su ga pravili (deca na OTO bi ga lepshe uradila) jer u ladu pashe samo karter od f132
za weber-a
ma dotuci taj 1.3 pa da se bacimo na posao
tvoja ce biti jos bolja komsho, sad znam sta sve treba da se uradi
serzas:
to i jeste vrlina fiatovog motora, a ako mi ikad padne na pamet njega da budzim, imace 200ks bez problema. samo da mu nakacim dva karb i to je vec 140 ks