Moja bela 2103

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Goxxy

Post by Goxxy »

A od fotki i dalje ništa? :?
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Nismo imali cime da slikamo. :?

Goxxy

Post by Goxxy »

Pa koliko para pucate na automobil, čovek bi pomislio da ćete DVD da napravite sa tročipnom kamerom u 16:9 formatu, i da distribuirate širom Srbije... a ne da nemate da uzmete jedan običan digitalan fotoaparat... cccc, Josife, Josife...

Moramo devojku da ti nagovorimo da kupi jedan pa da se slikate zajedno pored vaše Lade. Nešto u Baxovom stilu ;)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Goxxy wrote:Moramo devojku da ti nagovorimo da kupi jedan pa da se slikate zajedno pored vaše Lade. Nešto u Baxovom stilu ;)
Па шта, да онда гледамо Кобу како се трти по хауби? Ма дааааај...

Pa šta, da onda gledamo Kobu kako se trti po haubi? Ma daaaaaj...
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

zabranjeno za mladje od 36 godina... :lol:
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Goxxy wrote:Pa koliko para pucate na automobil, čovek bi pomislio da ćete DVD da napravite sa tročipnom kamerom u 16:9 formatu, i da distribuirate širom Srbije... a ne da nemate da uzmete jedan običan digitalan fotoaparat... cccc, Josife, Josife...

Moramo devojku da ti nagovorimo da kupi jedan pa da se slikate zajedno pored vaše Lade. Nešto u Baxovom stilu ;)
Nema se para za digitalni foto-aparat. Mislim,..., naslo bi se nesto para, ali ne mogu da ga ugradim u auto, a to znaci da nije bas neophodan. :lol:

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

josif visarionovic wrote:Nema se para za digitalni foto-aparat. Mislim,..., naslo bi se nesto para, ali ne mogu da ga ugradim u auto, a to znaci da nije bas neophodan. :lol:
Што јес' - јес'. :D

Što jes' - jes'. :D
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

Alekre

Post by Alekre »

Dovoljan ti je neki od 3 mega pixela. Nije nesto, mada, zavrsice ti posao.

deckyNS

Post by deckyNS »

jedan konstruktivni predlog: svako nek komentariše svoj tip Lade... šta je dobro, a šta ne... tako neće biti problema... svakom je svoj auto najbolji i najlepši...
Last edited by deckyNS on Fri Dec 14, 2007 11:02 pm, edited 1 time in total.

SERZAS

Post by SERZAS »

:mrgreen: auuu, pa nemojte tako jedni prema drugima, necete moci jos malo ni na skupu da gledate jedni druge.

Nije bitno ko je ovde strucnjak ili ne nego je bitno druzenje.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

deckyNS

Post by deckyNS »

SERZAS wrote::mrgreen: auuu, pa nemojte tako jedni prema drugima, necete moci jos malo ni na skupu da gledate jedni druge.

tako je!!!!

Pera

Post by Pera »

SERZAS wrote::mrgreen: auuu, pa nemojte tako jedni prema drugima, necete moci jos malo ni na skupu da gledate jedni druge.

Respect :)

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

milan ue wrote:Josife,nisam neko ko voli da se svadja i prepucava,ali na nepravdu sam alergican tako da ne mogu da cutim!Juce sam reagovao na tvoj postupak zakljucavanja teme otvaranjem nove u rubrici "pohvale/keitike",sa naslovom "privilegije administratora",ali ju je Marko brze-bolje izbrisao!???Naime,juce je u rubrici "vozila clanova",kod teme koju je Goxxy postavio "Milanova Guja i moj Sputnik" krenula polemika,ne svadja,odnosno malo ostriji sukob stavova,sto je po meni konstruktivno,i onda se odjednom pojavljujes ti,ADMINISTRATOR,i iznosis svoj SUBJEKTIVNI stav,koji uzgred po meni nije ispravan,nasiroko i nadugacko,stavljas "TACKU" i zakljucavas temu!???MISLIM DA TO NIJE KOREKTNO!!!Da nisi izneo svoje misljenje,a prekinuo prepucavanje,u jednu ruku bih i mogao da razumem,ali ovako ne!Nemoj da se ljutis,ali mislim da bi administratori trebali malo da razmisle o svojim pravima!P.S.A vezano za prozivku "sve strucnjaci",mogu samo da ti
kazem da se u mojoj porodici vozi LADA skoro 40 godina!Deda je vozio 2101,otac 2103,a Samara ce u martu da napuni 20 godina,a od prvog dana je kod nas!Ja sam iz porodilista pravo usao u LADU! :D Toliko o strucnosti!
Tema ce od sada biti otkljucana.

To je ukupno tri lade za 40 godina.

Ja sam rasravio i u delove prodao: 2 lade 2101, 1 ladu 2102, 1niva, 10 lada 2103, 6 lada 2106, 3 lade 2105, i 2 samare,

5 lada sam do sada promenio, tj. vozio duze vremena.

2105 iz 1987. je od prvog dana do 2007. bila u vlasnistvu moga oca.
2103 iz 1981. je bila u porodici od prvog dana, a od 2001. do 2007. samo moja.
2105 iz 1992. je bila samo moja od 1999. do 2001.
2103 iz 1979. je u mom vlasnistvu od 2005.
2107 iz 1988. je u vlasnistvu moga oca od 2007.

Zenin otac poseduje 2101 iz 1976. i samaru iz 1991.

Nikada mi majstori nisu pripremali auto za farbanje, niti farbali.

Sve to vreme sam strudirao i iz hobija popravljao lade.

Zato NEMOJ DA MI PRICAS O ISKUSTVU I TO U TEMI O MOJOJ BIVSOJ LADI

SERZAS

Post by SERZAS »

Ljudi, pa nije valjda stvar koliko je ko dugo imao Ladu i koliko je ko poslao u delove ili u gvozdje (svako ima svoju burnu istoriju o tome)? I uopste sta se podrazumeva pod "strucnjak"? Da li je to covek koji ume da promeni gumu ili koji ume da nasteluje karburator? Ili taj koji iz zvuka moze da odredi sta nije u redu? a mozda onaj sto za noc sklopi motro koji izdrzi 20 000km? ???? A mozda covek koji je normalno prociatao VAZ manual i sve odradjuje po njemu bez greske?

Stvar je u tome, da svojim radovima pokazete koliko vam izdrze motori i kako se "vrte" obrtaji na stazi i sta umete sa tim vozilom. Onda moze da se prica o strucnosti u vozni, u mehanici i u opstom znanju :), i sve to kad se skupi da se nazove strucnost. Nemojte me shvatiti pogresno ali ovo je moja reakcija na to sto pisete posto je forum koliko razumem jos uvek otvoren za razna misljenja i komentare, a posto je atmosfera uvek bila OK sukob mislenja je noramla pojava...
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

milan ue

Post by milan ue »

Svaka cast Josife,cestitam!Ja nisam ni limar,ni farbar,a ni automehanicar!Ja sam buduci arhitekta,samo ne vilim kad je neko ironican-"sve strucnjak do strucnjaka"!Ja ni prema kome nisam ironican zato i reagujem na takve komentare!Kad je zezanje u redu!
Oj Užice, mali Carigrade

Post Reply