Rade kako treba, al su golo govno. I ne mogu negde da rade, a negde ne, ako valja, radice gde god da ga stavis, ako ne valja, mozes da mu radis sta hoces, on ne valja.
Te karbove znam u dusu, milion sam ih rasturio, i rade kako treba kad su ocisceni, ali razliku vidis tek kad probas neki Weber ili Solex.
ne znam stabi mogao reci za sad mi dobro funkcionise i sa ovim karburatorom. sta mislite bolje bi bilo da se stavi nov fabricki? bojim se da sa novim fabrickim bi mi bilo potrosnja oko 10 l mozda i vise neznam menjan je zato sto je vec bilo u strasno losem stanju i dizne i sve pa je ponekad dobio i previse benzina pa mije stao i onda su mi preporucili da stavim od zastave.
Fabricki karburator je fabricki,i po meni tu ne treba mnogo eksperimentisati,ako je motor ispravan,struja i karburator,samara na otvorenom ne sme da trosi vise od 7-8 lit benzina,tesko da ce sa nekim drugim karburatorom to moci da se smanji.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
uzmes karburator od fiata ili forda priblizne kubikaze i snage i problem resen. ne moras da se bakces sa diznama, samo nastelujes prema potrebi i ima i bolje da ide i manje da trosi nego sa origialnim.
ako je samara 1,5 uzmes karb od fiata 1,4 - 1,6 SOHC i uzivas. nemoj od 1,6 DOHC jer je predvidjen za 100+ks pa ce davati previse goriva
Probacu da nabavim neki cisto da probam kako funkcionise znam jedan otpad izmedju vrbasa i kule ali tamo ne verujem da mogu da nadjem. Tesko nabavljam bilo sta za auto jer uvek moram da idem dalje jer u okolini skoro nem nista i radim svaki dan i onda nemam mnogo vremena cuo sam da neki stavljalju od Golfa I karburator samo neznam kako se to moze staviti i to treba prepraviti mislim medjuplocu da se stavi?
A ono drugo treba i jedan dobar majstor koji se razume u samare jer ove koje ja znam oni su ti samo za rasturanje i uzimanje debelih para. Otkad imam samaru cudo su mi vec uradili mislim da u okolini nema takve samare na koji je potrosen toliko novca koliko sam ja potrosio na moj. Odnesem da mi poprave nesto a oni mi jos zajebu jos po neku stvar dok popravljalju jedno npr. poceo da mi curi onaj mali radiator koji greje kabinu ja uzmem nov odnesem dami montiraju oni mi rasture celu instrument tablu ( i sad mi ne radi osvetljenje na pola tabli ali pre je radio skoro sve samo ona mala lampica za saug nije) is pokidajumi celu plastiku. I jos mnogo mnogo toga mogaobi vise strane da napunim ovde sa takvim desavanjima.
Pera wrote:Fabricki karburator je fabricki,i po meni tu ne treba mnogo eksperimentisati,ako je motor ispravan,struja i karburator,samara na otvorenom ne sme da trosi vise od 7-8 lit benzina,tesko da ce sa nekim drugim karburatorom to moci da se smanji.
odlican post pero, ja bih dodao samo, fabricki je NAJBOLJI
Budzenje motora raznim neodgovarajucim karburatorima, osim smanjenja potrosnje goriva, znatno ce smanjiti i radni vek motora-provereno. najbolji i najjeftiniji deo je originalni deo