Zove me danas drugar, sadasnji vlasnik moje bivse, i kuka, Trpa sve i svasta u gepek pa je iskidao kablove oko zadnjih stopaljki i nista mu ne radi. Probao je sam to da sredi ali je napravio kratki spoj, pocelo sve to da mu se pusi pa je i iskidao onu stampanu plocu i ne zna sta ce od muke. Zvrcen Bokija a on u steku ima nosace sijalica i dogovorimo se sta i kako
Krenem u igrariju kad ono u gepeku ...

image hosting
...
Onda zavirim u unutrasnjost, sve je pristojno.

screen shot on pc
...
Pre neki dan je obrnula kilometrazu, evo kako izgleda auspuh posle toliko godina i kilometara ...

image hosting above 5 mb

upload image online
...
Dobro sam odradio zastitu i farbanje rubova pre nekoliko godina, nigde nije pokazala rdju iako se vozi svakodnevno ...

free upload image
...
Mali abart u full.u kao i kada sam ga prodao. Nikada nije otvaran a ORGINAL zubcasti ZAMENJEN tek pre mesec dana. IZVOZAO je 100.000
km za 24 godine bez ikakve muke i pucanja ...

photos upload
...
I posle inspekcije celog vozila, krenem u arbajt i sve to brzo dovedem u fabrikanu.
Jbg, ispraksirao sam se na onim silnim krkelama ...

picture share
...
Odavno mu nisu radila sva 4 migavca, setih se fora i fazona koje mi je elektronicar pokazivao kada je to isto popravljao dok je jos bila u mom vlasnistvu pa i to namesti ...

gif upload
...
Sve mi je islo od ruke pa zavrsi pre mraka. A onda sam se igrao za svoj merak i ljubav prema bivsoj ...
Drugar nasao neki stari kasetas, ima ko zna koliko godina ... a tek zvucnici, mozdu su stariji i od samare. Jedan je jos iz one stare skode 110 ...

photo sharing
...
Prvi naredni slobodan dan ugradjujem kasetasa, vratile su mi se emocije prema njoj i naviru mi secanja gde sam sve bio sa njom. Nikada me nigde nije izneverila i oduvek je svaku moju komandu izvrsavala bez pogovora. A ja sam joj uskracivao svaki vid paznje i samo je terao terao i terao ...
A sad sam resio da joj se oduzim i olaksam joj seniorske dane ...
P.S. Boki, biraj termin za umetnicko varenje. Kapija je sirom otvorena. Ovo sam danas radio za tebe....