Moja Mara, čuda stvara.

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

travelman

Re: Moja Mara, čuda stvara.

Post by travelman »

PRVA i PRAVA ljubav zaborava nema, pa sam se danas malo druzio sa mojom bivsom. Upravo i iscita predhodne postove i sta reci .... :cry: :cry: :cry: ... sad se kajem sto sam je prodao ... :evil: :evil: :evil: ... trebao sam da je cuvam ... :sad: ...

Zove me danas drugar, sadasnji vlasnik moje bivse, i kuka, Trpa sve i svasta u gepek pa je iskidao kablove oko zadnjih stopaljki i nista mu ne radi. Probao je sam to da sredi ali je napravio kratki spoj, pocelo sve to da mu se pusi pa je i iskidao onu stampanu plocu i ne zna sta ce od muke. Zvrcen Bokija a on u steku ima nosace sijalica i dogovorimo se sta i kako

Krenem u igrariju kad ono u gepeku ... :shock: :shock: :shock: ... a nekad su tu stajali samo reketi za tenis i stapovi za golf ... :D :D :D ...
Image
image hosting
...
Onda zavirim u unutrasnjost, sve je pristojno.
Image
screen shot on pc
...
Pre neki dan je obrnula kilometrazu, evo kako izgleda auspuh posle toliko godina i kilometara ... :prvi ...
Image
image hosting above 5 mb
Image
upload image online
...
Dobro sam odradio zastitu i farbanje rubova pre nekoliko godina, nigde nije pokazala rdju iako se vozi svakodnevno ...
Image
free upload image
...
Mali abart u full.u kao i kada sam ga prodao. Nikada nije otvaran a ORGINAL zubcasti ZAMENJEN tek pre mesec dana. IZVOZAO je 100.000
km za 24 godine bez ikakve muke i pucanja ... :!: ... Sad slobodno mogu priznati da ovaj motor bolje poteze i gura samaru nego ovaj moj u lipicaneru ...
Image
photos upload
...
I posle inspekcije celog vozila, krenem u arbajt i sve to brzo dovedem u fabrikanu.
Jbg, ispraksirao sam se na onim silnim krkelama ... :oops: ... ... :kez ...
Image
picture share
...
Odavno mu nisu radila sva 4 migavca, setih se fora i fazona koje mi je elektronicar pokazivao kada je to isto popravljao dok je jos bila u mom vlasnistvu pa i to namesti ...
Image
gif upload
...
Sve mi je islo od ruke pa zavrsi pre mraka. A onda sam se igrao za svoj merak i ljubav prema bivsoj ... :) ...
Drugar nasao neki stari kasetas, ima ko zna koliko godina ... a tek zvucnici, mozdu su stariji i od samare. Jedan je jos iz one stare skode 110 ... :) ... Poveza i to nekako da probam kad ono RADIIII ...
Image
photo sharing
...
Prvi naredni slobodan dan ugradjujem kasetasa, vratile su mi se emocije prema njoj i naviru mi secanja gde sam sve bio sa njom. Nikada me nigde nije izneverila i oduvek je svaku moju komandu izvrsavala bez pogovora. A ja sam joj uskracivao svaki vid paznje i samo je terao terao i terao ...
A sad sam resio da joj se oduzim i olaksam joj seniorske dane ... :) ...

P.S. Boki, biraj termin za umetnicko varenje. Kapija je sirom otvorena. Ovo sam danas radio za tebe....

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Ovo za kasetas bolje da nisi spominjao da umes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skora ce ti reci sto :kez
Samo Samara Srbina Spasava

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Ja i dalje tvrdim da auto ubija stajanje :prvi

skora

Post by skora »

travelman wrote: P.S. Boki, biraj termin za umetnicko varenje. Kapija je sirom otvorena. Ovo sam danas radio za tebe....
Termin je subota :!: ...nema sta on da bira kad je sve izabrano :!: .....a ti se naostri da ugradis malom budi muziku u njegovu krkelu .....Snimio je u mom Korejancu neki CD sto ima USB i SD ,i sad hoce to da stavi kod sebe i da mu vezes i ono pojacolo sto ima ......

Dakle subota - ti Audio ..... a ja dezinfekciju i deratizaciju :mrgreen: ovog sokocala

travelman

Post by travelman »

Ovo za kasetas bolje da nisi spominjao da umes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skora ce ti reci sto :kez
Ma dzabe mu to, Travi prlja ruke samo sa prasnjavim kasetasima ... A on mora u servis pa da bira na koju ce dizalicu od one 3 ... ;) ... On ima bolji tv u kolima nego ja u kuci, ja ono cudo ne bi umeo ni da ukljucim a kamoli da petljam oko njega ...
Ja i dalje tvrdim da auto ubija stajanje
Ovo je opste poznata stvar ... u pravu si ...
Termin je subota
U subotu perem biciklu, puvam gume i podmazujem lanac a onda palim do hajducke travice ... :lol: ... plan mogu da promenim samo zbog Bokija ili Dejce ako ponovo dolazi po muskatle ... :lol: ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:puvam gume ...
Image

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

travelman wrote: plan mogu da promenim samo zbog Bokija ili Dejce ako ponovo dolazi po muskatle ... :lol: ...
A zbog Skore i mene nista :( :( :(

Ja vec poceo da skidam i ubacuje muziku na usb, a Skoru odbijam od kola kad je struja u pitanju :mrgreen: , pa rekoh da mi neko sa iskustvom to uradi :prvi

Traviiiiiiiii, obecao Aleko da u subotu donosi kilogram zaledjenog pecenja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Gago wrote:obecao Aleko da u subotu donosi kilogram zaledjenog pecenja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D
Ova stavi u odgovarajucu temu http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=17&t=1403 ;)

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

xaxaxaxaxaxa, ja sam reko sinoc skori kad primim platu (sutra ili ponedeljak) da cu mu dam i jedno i drugo pecenje da jede dok mu ne bude muka :P

travelman

Post by travelman »

pa rekoh da mi neko sa iskustvom to uradi
Travi i iskustvo ... :D ... :mrgreen: ... :D ... :mrgreen: ...

Jbg, skocila mi cena ... bili ste mi dobra reklama a posebno Skora i njegove krkele .... komsinice me samo zovu, i sto bi prost narod reko, hebavam ali ne postizavam ... :mrgreen: ...

Sad mora da se zakazuje kod mene ... :lol: ...

A Boki vec ima gratis zamenu obe sajtne i pod sajtne ... :!: ... Samo se ceka da dodje ali ne na livadu nego u garazu sa parnim grejanjem ... :!: ...

skora

Post by skora »

Dakle covek te ostavi bez stalnog nadzora jedno 7 dana ,i ti odmah pocnes kao tvoj brat Boki da siris krila :evil:

Mora da zvrcnem Travelmanku da te dovede u red :!:

travelman

Post by travelman »

kao tvoj brat Boki da siris krila
Boki zvani ORO ... :D :D :D ...

Ti ako se ufatis za sundjer i ja se odricem tebe za druga. Ajde bre, naso te dobrog a on kupi svakakvo magare i pravac kod travelmana.
Brate, rado bi ja tebi pomogao ali mi je Dejca zabranio ... :lol: ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:ali mi je Dejca zabranio ... :lol: ...
https://youtu.be/z2DTRYvkCPQ :lol: ...i lepu katu ,i lijander i carevo oko :D :D :D :D

travelman

Post by travelman »

Da mu nisi pipnuo to stransko EU (bljak) vozilo :!:
Image
photo uploading

Boki78

Post by Boki78 »

travelman wrote:P.S. Boki, biraj termin za umetnicko varenje. Kapija je sirom otvorena. Ovo sam danas radio za tebe....
Hvaaala!!!!
skora wrote:Dakle subota - ti Audio ..... a ja dezinfekciju i deratizaciju :mrgreen: ovog sokocala
Daklem nedelja, nadglasan si :P
Gago wrote:Traviiiiiiiii, obecao Aleko da u subotu donosi kilogram zaledjenog pecenja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D
Kakvo pecenje, sveze kifle da Stumpfic ne napreze tibicu :mrgreen:

Post Reply