ako se odlucis za foliju ja ti dam lopaticu i tecnost a ti kupi skalpere posto sam sve izlomio
BA3 2109 (No. 2)
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: BA3 2109 (No. 2)
al je vama dosadnooooo 
ako se odlucis za foliju ja ti dam lopaticu i tecnost a ti kupi skalpere posto sam sve izlomio
OK - bruyoni
Kakvu tecnost??? Ne folija za stakla ,nego za haubu i krov....http://postimg.org/image/iooq47ze9/aleko-2141 wrote: ako se odlucis za foliju ja ti dam lopaticu i tecnost a ti kupi skalpere posto sam sve izlomio
- aleko-2141
Ima neko cudo koje sam koristio za reklamne folije, probao sam i na folijama za stakla ne ostavlja tragove i fleke
-
travelman
Mozda je njemu bilo dosadno jer nije mogao da isprati moj tempo rada.al je vama dosadnooooo
Relativno dobar primerak Samare, nema nedostataka sem sto je bila zapustena i ko zna kada zadnji put oprana.
Iznenadio sam se kada je posle onolikog silnog maltretiranja motornog prostora vodom, upalila iz prve ...
Kamo slika tog sredstva za pranje motora.skora wrote:Ja fajto jedno pola sata ,ono se peni,cvrci ali kad ga saprao crevom ,vidim ja lepo - cisto.
Cekaj ne kapiram te nista .....jesi ti to radio??? Umes ???? Aj gde da idem da kupim,sta da kupim i da dojem da mi zalepis??? Placam normalno kolko kazes......nisam ja Boki da jajarim za kintualeko-2141 wrote:Ima neko cudo koje sam koristio za reklamne folije, probao sam i na folijama za stakla ne ostavlja tragove i fleke
Ma daaaj breeeetravelman wrote: Mozda je njemu bilo dosadno jer nije mogao da isprati moj tempo rada.
....ubio si me danas Kad si poceo da bacas one delove i kad je ostao samo dekl i usisna grana ,ja sam je vec video kao donora za neku drugutravelman wrote: Iznenadio sam se kada je posle onolikog silnog maltretiranja motornog prostora vodom, upalila iz prve ......
Bravo
Ma kakve slike ,jedva sam se odvukao do kuce od umoradejca wrote:Kamo slika tog sredstva za pranje motora.
...... on je to nesto muckao u radionici i samo mi dao da spricam.....nemam pojma sta je u pitanju......nije kupovno uglavnom.... bar mi nije delovalo tako.Zuta neka tecnost -
travelman
nisam ja Boki da jajarim za kintu
Pa kad ne jajaris sto nisi kupio bar najobicniju pastu pa da imamo cime da peremo ...on je to nesto muckao u radionici i samo mi dao da spricam.....nemam pojma sta je u pitanju......nije kupovno uglavnom.... bar mi nije delovalo tako.Zuta neka tecnost
Dejca, to sam maznuo zeni iz kujne. Ona voli da pece prasice i jagnjice u rerni pa zato i ima sva ta sredstva za pranje i odmascivanje. Skora dosao praznih ruku i to mi je bilo najjednostavnije da smuckam. Deluje sasavo ali se zato motor sija kao da je nov.
Odakle mi bre pare .... jesi mi uzeo cigare na crtu u radnjitravelman wrote:Pa kad ne jajaris sto nisi kupio bar najobicniju pastu pa da imamo cime da peremo ...
Ma i tebe bi ja izbacio da se pitam ....ja te hvalim kako peres dobro a ti me prozivas za pastu!!!! A sundjer sto sam ti dao - to ne spominjes??? A feder sajbnu??? A oprugu??? Sve si zaboravo - jel???
- aleko-2141
da kupis tecnost to ne znam gde al cu ti pomognem tek kad ugrabim vremena na odmoru ( slobodan do 28-og)
aleko-2141 wrote:( slobodan do 28-og)
- aleko-2141
nisam jos na odmoru, od ponedeljka al sam pun obaveza
Ok skapirao - isto kao i za kompresoraleko-2141 wrote:nisam jos na odmoru, od ponedeljka al sam pun obaveza
Pa vidis da nece ....ne mogu da ga nateramtravelman wrote:A ja lud pa odkazao sve obaveze zbog njega .
-
Boki78
Pre su mi bile odbojne, ali kako vreme ide kao prelazno resenje sve manjebruyoni wrote:Folije su dobra ideja obzirom da je samara ravna tj nema nekih avangardnih oblina na limariji, samo središ rđu ispod njih i malo izravnaš gitom i lepiš.
)
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Orakal folije. Znam nekoliko ljudi koji su izlepili svoja vozila radi upečatljivosti, voze trke, ali su oni koristili one jeftinije folije sa manje slojeva jer nikad ne znaš kada ćeš da se olupaš. Kao merodavnije mi dođu dva taksi udruženja koja su polepila svoja vozila u žuto i u crveno. Ovi što su radili u žuto su nakon nekih 5-6 godian počeli da blede a i ranije im se počela grebati folija kod ručki zadnjih vrata, silni ulasci i izlasci, ali su to rešili tako što su izlepili zadnja vrata sa jednim dodatnim delom folije (obično se rade iz jednog dela ili iz dva) u reonu ručke pa je "reparacija" laka pošto se odlepi taj deo i nalepi novi. Oni crveni su izlepljeni petoslojnim folijama i oni koliko vidim nemaju nekih znakova starenja.