Sale966 wrote:Kantu nisam imao vecu od 5 l,a jebem ga da sam pomislio da auto trosi 20 l na 100 km kupio bih kantu od 20 l

Auto mi je stao na raskrsnici pre nego sto sam i prosao pored neke pumpe.
Na plin se pece rostilj i slicno a auto ide na benzin
I jeste auto kupljen od preprodavca i kod njih je stajao pretpostavljam,a oni su kupili od dede 1931 godiste
Cak su mi i akumulator zamenili,prvi put kad sam dosao da vidim bio je nov Vartin

Ali sta da se radi
a za informaciju beogradskog masnog saljivdzije...verovatno vozim kola onoliko koliko ti imas godina i ni jedan MOJ auto nikad nije stao ili ostao bez goriva
mala ispravka sto se pečenja rostilja tiče - rostilj se peče na ćumur i iskljucivo na ćumur... sve ostalo, nije rostilj.. dejca je strucniji po tom pitanju, ali verujem da se i on slaze
sto se tice toga da je ladu vozio neki dekica od 70 i kusur banki, to nemoj smatrati kao prednost uopste, naprotiv...
da ne razvlacimo bzvze, ta potrosnja je prevelika, tj nije normalna za nivu.. kao prvo, prekontrolisi je jos koji put, metodom od čepa do čepa, napuni, vozi, pa dopuni, prosek lako sracunas.. ako i dalje bude tako visoka, pogledaj prvo da gorivo ne curi negde, proveri rezervoar,creva.. ako je i to ok, zameni svecice, kablove, pa ako i to ne pomogne, onda pravac majstor, ali kršten majstor koji poznaje i radi sisteme sa elektronskim ubizgavanjem.