Marko wrote:Ja bi stavio obicna stakla stop svetla... Ova crna, izgledaju... ciganski. Svaka Lada u Vrscu, koju cigani voze ima crne stopove...
To što je kao detalj kao na ciganskim kolima? Ma daaaaaj.... ne može niko da se uvredi na takvu izjavu, pa to je totalno neopravdano i ničim izazvano. Pa to je zaista neverovatno, zašto se čovek "uvredio", meni to nikada neće biti jasno...
Mada, meni nije ni jasno šta je ovde bilo pitanje.... A dobronameran predlog jeste definitivno ako se poredi auto sa ciganskim, jakako Na kraju ispade da svi mi vozimo ciganske automobile
Neki "ljudi" ovde su jos zeleni,a jos na sve to negativni i sujetni,tako da sa njima (citaj njim) ne moze da se uspostavi normalna komunikacija!Ali ne moze covek da se bavi nicijim vaspitavanjem,nego da fura svoj fazon i naravno da odgovori na svaki glupav i negativan komentar,kulturno!
Alo bre ljudi nema nista loshe shto cigani voze ladu specijalju ili samaru samo sahto samara ne moze da izdrzi veliki teret pa voze uglavnom ili su vozili specijalke zbog gibnjeva , (bave se skupljanjem gvozdja , bakra, Al, kartona u krajnjem slucaju) pa shta ja josh ne umem ni slike da okacim pa sam uzeo da pametujem za mnoge stvari, dok se vi svadjate oko gluposti . Miki ne morash uopshte da izbacujesh slike unutrasnjosti (ko josh to gleda) , a shto se tiche shtopova i meni se vishe svidjaju crni jer dobro stoje uz crne branike mada ni "stakla stop svetla" ne bi izgledala loshe . Svako ima pravo da kaze shta hoce svako ima drugacije mishljenje . (crni shtopovi su izrazeni na svetlim automobilima uopshte bilo kakve crne nijanse, da je auto taman pa i da stavi "stakla" ) :|
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Marko wrote:Ja bi stavio obicna stakla stop svetla... Ova crna, izgledaju... ciganski. Svaka Lada u Vrscu, koju cigani voze ima crne stopove...
jel ima nesto na ovom forumu da je tudje a da se tebi svidja?izgleda da nema
Ja bas nijednu ladu 'cigansku' nisam video u Vrscu,jedino ako je tebi dosadno pa sedis kao macka na prozoru i ceo dan snimas automobile