pa vratio jesam kako treba, ruski mi bas i ne ide a ni prevodiocu bas nesto, nastelovao sam ga kada sam sve sklopio na zazor od 0.1mm, za ove linkove znam, kazem opet, uvlaci se kada stiskam kocnicu, necu se nerviram, probacu sa ovim konektorima ako nadjem odgovarajuci i kraj, necu da se zezam sa petim
ma ne uzimam vise fenox, probacu sa tim konektorima i sad gledam onaj jedan sajt sto si mi postavio ima dosta delova pa mozda narucim nov i jos neke sitnice
Ako već sređuješ sistem, i misliš da korisitš auto, pobacaj sve što ima veze sa AZLK, ZAZ, ZIL, MAZ, GAZ... egzotikam. Ne zato što ne valjaju nego ako nešto cikne da ne čekaš mesecima da ti stigne.
Da li si merio doboše, koliki im je prečnik? Da nije prevelik pa da gubiš silu na izvlačenje zadnjih cilindara
sve to dobro, tolike godine kocilo ko ludo i sad da ne valja, jurio sam, sad da nadjem neki konektor, pominje se kod opela, punta 2, danas mi neko rece da pozovem boban sajile da vidim sa njima oni su to nesto pravili
Danas uradio reglazu trapa, navukao letnju obucu, zvao sam boban sajle i rekose da mogu da naprave tj da ugrade konektor kocenja, treba da promenim svecice al ne znam koje brisk ili beru, samo to jos nisam isprobao
aleko-2141 wrote:Danas uradio reglazu trapa, navukao letnju obucu, zvao sam boban sajle i rekose da mogu da naprave tj da ugrade konektor kocenja, treba da promenim svecice al ne znam koje brisk ili beru, samo to jos nisam isprobao